Herman Miller benoemt Kern tot vicepresident

Herman Miller heeft de benoeming van Cheryl Kern tot vicepresident van Diversity, Equity en Inclusion (DEI) aangekondigd. In deze functie zal Kern de DEI-strategie van Herman Miller op globaal niveau neerzetten en DEI-initiatieven met de doelstelling en waarden van het bedrijf verbinden. Zij zal initiatieven, programma’s en communicatie aansturen ter bevordering van DEI binnen Herman Miller’s globale activiteiten, inclusief wervings- en talentontwikkelingsstrategieën, leiderschapsontwikkeling en -planning, leveranciersdiversiteit en begeleiding van het Equity Team. Ook zal zij samenwerken met het management om een bedrijfsbrede focus op kansengelijkheid te garanderen en zal zij plaatsnemen in de Herman Miller Executive Diversity & Inclusion Council, voorgezeten door president en CEO Andi Owen.


Cheryl Kern vicepresident van Diversity, Equity en Inclusion.

Kern was tot voor kort de Corporate Director van Global Diversity & Inclusion bij Lockheed Martin, waar zij diversiteit en inclusiviteit als een bedrijfs- en talentimperatief bevorderde. Ze is een ervaren leider met interdisciplinaire expertise in productie, distributie en consumentenartikelen. Kern is erkend als een Top Diversity Executive in Corporate America door Black Enterprise. Ze ontving de Champion of Diversity Award, de Diversity Salute Award en Diversity Global Magazine noemde haar één van de 10 Global Leaders in Diversity and Inclusion. Als visionair leider heeft zij meegewerkt aan lokale inclusiviteitsoplossingen met stakeholders in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Europa en Australië. Kern’s expertise wordt regelmatig geraadpleegd bij complexe uitdagingen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit, zoals recentelijk met betrekking tot COVID-19 en problemen met rassenongelijkheid, toen zij door Forbes werd uitgenodigd om haar visie te delen over de pandemie en wat het betekent voor verschillende diverse gemeenschappen.

“Cheryl is een sterke en ervaren leider op het gebied van globale diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit”, aldus Owen. “Ik ben blij dat zij zich bij ons team aansluit en helpt met het begeleiden van de volgende fase van de DEI-strategie binnen de Herman Miller Group wereldwijd.”

"De benoeming is de meest recente stap in een serie van acties die Herman Miller onderneemt om diversiteit, kansengelijkheid en inclusiviteit te bevorderen binnen ons bedrijf, onze branche en in de gemeenschappen waar we wonen en werken. Andere belangrijke acties waren onder meer het tekenen van de CEO Action for Diversity and Inclusion Pledge, het geven van een vrije dag op verkiezingsdag in de VS om werknemers tot stemmen aan te moedigen en iets terug te kunnen geven aan de gemeenschap, het organiseren van open-forumgesprekken over rassengelijkheid door werknemers, het lanceren van de meest uitgebreide training over het verminderen van vooringenomenheid in de bedrijfsgeschiedenis, het herontwerpen van equity-teams zodat deze rechtstreeks in onze bedrijfsstrategie en bij ons leiderschapsteam passen en het afstemmen van onze ‘corporate giving’ op liefdadigheidsorganisaties met dezelfde passie voor kansengelijkheid en rechtvaardigheid."

Meer informatie:
Herman Miller
www.hermanmiller.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven