Lelièvre presenteert collectie wandbekleding

Lelièvre Paris lanceert The Wall Chapter 3, een harmonieuze collectie bestaande uit zes behangdessins en drie wandbekledingen in opvallende, unieke patronen. Deze nieuwe collectie werd ontworpen ter aanvulling op de Signature Borealis-stoffencollectie van het merk. Motieven uit deze collectie komen terug maar er werden ook nieuwe dessins toegevoegd, die geïnspireerd werden op iconische ontwerpen uit eerdere collecties. Deze creatieve mix staat garant voor een fantasievolle collectie die tijdloos is met hier en daar een spectaculair accent.

Paysage is een herinterpretatie van Altitude, het iconische wandtapijt uit de Borealis-collectie. Scandinavische fjorden- en berglandschappen dienden als inspiratiebron voor dit stijlvolle behang, dat in twee kleuren verkrijgbaar is: Glacier en Crépuscule. De textuur doet denken aan geweven stoffen en werd verkregen door digitale printtechnieken en gebosseleerd vinyl. Het resultaat is spectaculair!

Verdure werd ontworpen ter aanvulling op het Paysage-behang en is een non-woven behang met een intrigerende botanische print en matte finish.

Foret is een behang dat is geïnspireerd op het Merlin-tapijt uit de Signature Précieuse-collectie en stelt een betoverd bos voor. Het gebosseleerde vinyl is bedrukt met contrasterende kleuren die samensmelten tot een levendig geheel. Door de combinatie van effecten, texturen en kleuren wordt het blauwige licht van de avondschemering nagebootst.

Betula is geïnspireerd op de stof Toundra uit de Nature Précieuse-collectie. Het is een glad en mat behang dat voorzien is van grote geometrische patronen op een paarlemoeren ondergrond die een stilistische weergave van een berkenbos voorstellen.

Constellation is een getextureerd behang, waarvoor het ontzagwekkende beeld van de Melkweg de voornaamste inspiratiebron vormde. Het gebosseleerd vinyl is voorzien van een subtiele schittering en werd gebaseerd op Astral, een stof uit de Signature L’Art et la Matiére-collectie. 

Varition is als een dunne zijden shawl. Dit vinylbehang is voorzien van een matte zijdeachtige Doupion-print en een gebosseleerde textuur. De brede horizontale strepen doen denken aan het kleurgebruik in de Amerikaans abstract expressionistische schilderkunst. 

Arboré is een wandbekleding met een abstract op berkenbast geïnspireerd dessin. Het getextureerde en geweven oppervlak heeft een subtiele glans.

Reflet is een wandbekleding van gelamineerde stof die in diverse afwerkingen leverbaar is: glad, satijnachtig, met een subtiele glans, getextureerd of metallic.

Ondulation is een in Frankrijk vervaardigde wandbekleding die geïnspireerd is op Baltic, een stof uit de Borealis-collectie. De textuur van het bouclé-weefsel wordt versterkt door het contrasterende kleurgebruik, waarmee een fraai lichtspel gecreëerd wordt.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven