Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Wandbekledingsbedrijf start samenwerking met Osiris Hertman

DWC geeft update over kleurentrends 2021

Het achterliggende jaar is voor een ieder een periode geweest die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Veel mensen werken vanuit huis en hebben hierdoor meer tijd dan ooit thuis doorgebracht. Dit heeft ook invloed op de nieuwe kleurentrends: kleur heeft namelijk opnieuw een prominente plaats ingenomen in de interieurontwerpen. Juist omdat mensen door de lockdowns niet kunnen reizen, zie je dat er steeds meer kleuren worden toegevoegd aan interieurs om een wereldreis in eigen huis te creëren. Het is interessant dat veel ontwerpers ervoor kiezen om intense kleurenpaletten te combineren en te contrasteren met meer zachte en neutrale tinten.

Caribou
"Onze immer populaire en uitzonderlijk luxueuze Caribou-collectie heeft voor 2021 een update gekregen met de toevoeging van koningsblauw. Deze nieuwe kleur weerspiegelt het kalmerende effect van de natuur. Samen met de dikke, fluwelen jacquard wordt een rustgevende ondertoon gecreëerd.""De komst van mokka-bruin zorgt ook voor een aardse, maar elegante verfijning. De collectie wordt gecompleteerd door nog meer neutrale tinten - met een sneeuwwitte kleur voor een meer contrasterend effect, zoals de schors van een zilverberk, en een parelwit dat de stof een nog rijker, dieper gevoel geeft."

Boogy Woogie
"In onze populaire Boogy Woogie-collectie zijn een aantal nieuwe kleuren verwerkt. De textuur van chenille leent zich perfect voor een reeks natuurlijke tinten. Om echter een gevoel van eenheid tussen de natuurlijke en door de mens gemaakte werelden te creëren, hebben we dit nieuwe kleurenpalet gecombineerd met een gouden achtergrond. Dit zorgt meteen ook voor een luxueuzere uitstraling.""Net als onze Caribou-collectie, bevat nu ook de Boogie Woogie een rijk blauw fluweel evenals donkere aardetinten zoals smaragdgroen, roze en abrikoos. En voor een echt luxueuze en unieke afwerking zorgt ons diepzwart op goud voor een gewaagde stijlstatement."

Dune
Tot slot is DWC verheugd om verder samen te werken met luxe ontwerper Osiris Hertman. Osiris is gespecialiseerd in het verleggen van de grenzen van allround design en probeert een eenheid te creëren in architectuur en interieurs."Het zorgvuldig samengestelde team van Osiris bestaat uit productontwerpers, interieurontwerpers en architecten. Ze ontwerpen voor particuliere woningen, maar ook voor zakelijke en commerciële ruimtes - zoals showrooms.

De Dune ‘Traces Of Wind’ wandtextielcollectie van Osiris Hertman vormt een echte integratie van moderne tinten met natuurlijke texturen. Het textuurontwerp is gebaseerd op de sporen van de wind op een zandstrand, terwijl het uitgebreide kleurenpalet moeiteloos kalmerende neutrale tinten lijkt te combineren met stedelijke elegantie."

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven