Connect is bioklimatische pergola van Pratic

Verbonden met de omgeving maar tegelijk ondergedompeld in privacy, dat kan met Connect, de nieuwe bioklimatische pergola van Pratic, die als een ware revolutie in landschapsarchitectuur kan worden beschouwd.

Connect werd ontworpen met een opmerkelijke gevoel voor innovatie waarbij het ontwerp werd aangepast aan de nieuwe eisen op het gebied van wonen en werken in veelzijdige, overdekte buitenruimten. Het omringende landschap complementeert Connect en wordt voortdurend weerkaatst in de spiegelende oppervlakten van de pergola, waardoor deze letterlijk op lijkt te gaan in zijn omgeving.

De spiegelende constructie is een opvallend kenmerk van deze nieuwe bioklimatische pergola van Pratic. Het is de eerste keer dat spiegelglas wordt gebruikt voor een pergolaontwerp, waarmee deze wordt getransformeerd tot een veelhoek die vormen, kleuren en bewegingen gedurende de hele dag weerkaatst. Binnen overheerst een aangename, intieme sfeer, die aan het zicht van de buitenwereld wordt onttrokken, waardoor deze pergola geschikt is voor tal van gebruiksdoeleinden.

Het automatiseringssysteem van Connect kan worden gebruikt in combinatie met Amazon Alexa en Google Home, zodat de lamellen en zonneschermen kunnen worden bediend via spraakbediening. Deze evolutie maakt het nog gemakkelijker om het klimaat aan de persoonlijke wensen aan te passen. Het systeem is uitgerust met weersensoren, waardoor de lamellen automatisch sluiten bij regen, sneeuw of storm.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven