Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding standaard LoooX Facet collectie

Vanaf heden zijn er enkele maatvoeringen toegevoegd aan het standaard LoooX programma. Op kleur en op gewenste maatvoering blijven enkel beschikbaar in het Tailor-Made programma.

"Facet wordt steeds populairder. Facet bezit namelijk een strakke en moderne vormgeving, die in elke badkamer past. Om deze reden hebben we besloten meerdere Facet meubels op te nemen in onze standaard collectie. We hebben twee soorten facetmeubels toegevoegd", laat het bedrijf in een persbericht weten.

Facet
"In ons huidige Tailor-Made programma vind je ons Facet meubel. Dit meubel is ideaal voor iedereen die een voorkeur heeft voor een slank design. De subtiele afwerking van dit eikenhouten meubel sluit naadloos aan op het minimalistische ontwerp. Anders dan bij Tailor-Made, worden de Facet meubels uit onze standaard collectie enkel geleverd in de kleur Old Grey. Zoals je van ons gewend bent, zijn alle Facet meubelen voorzien van softclose en BLUM Blumotion Ladetechniek."

Meer informatie:
Looox
www.looox.nl

Publicatiedatum: