De elegante Ora collectie van Stelton

De twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter de Ora collectie welke wordt gekenmerkt door zijn harmonieuze en organische uitstraling. Het ontwerpconcept was om een ​​reeks producten te creëren die niet uit alledaagse voorwerpen bestaan, maar juist designer items zijn die een leven lang meegaan. De Ora collectie omvat schalen en kandelaars in verschillende vormen en wordt dit voorjaar uitgebreid met prachtige vazen.

Ora speelt met de contrasten tussen eenvoudig ruw staal, zachte organische vormen en kalmerende kleuren. Deze synergie van vormen en materialen resulteert in een warme, minimalistische elegantie.

De matte buitenkant en glanzende binnenkant van de Ora vazen creëren een spel van licht en reflectie, onderbroken door de karakteristieke stalen rand. Deze rand geeft een verrassende dimensie aan de zachte vormen. De schalen zijn verkrijgbaar in drie maten en twee verschillende kleur collecties.

Met de eindeloze combinatiemogelijkheden kun je precies die sfeer creëren die je wilt. De vele elementen maken Ora tot een perfect cadeau voor de designliefhebber die tijdloos design en hoge kwaliteit waardeert.

Meer informatie:
Stelton
www.stelton.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven