Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Miranda de Koning, eigenaar van Artivue Interior Decorations:

"Ik red het niet langer alleen en zoek een bedrijf waar ik wanddecoraties voor mag maken"

"Ik zoek een bedrijf dat met mij wil samenwerken of investeren. Ik ben een creator, sinds jaren bedenk en maak ik wanddecoraties en woonaccessoires. De laatste jaren werk ik voornamelijk met epoxyhars en pigmenten en maak ik unieke Resin Art schilderijen. Vaak maak ik ze naar de kleurwensen van de klant. Ik ben creatief, commercieel en trendgevoelig en denk graag met mijn klanten mee. Zo heb ik heel wat schilderijen en woonaccessoires mogen leveren", laat Miranda de Koning, eigenaar van Artivue Interior Decorations, via LinkedIn weten.

"Toch heb ik hulp nodig en ik hoop dat iemand mij verder kan helpen, anders zit er niets anders op dan te stoppen met dat wat ik het liefste en beste doe, mooie dingen ontwerpen en creëren.
Ik red het niet langer alleen en zoek een woonwinkel of ander interieurbedrijf waar ik deze wanddecoraties voor mag maken. Ik wil graag een mooie samenwerking aangaan voor of met een ondernemer die mijn stijl mooi vind."

"(....) Ik ben een beetje radeloos. Het kan toch niet zo zijn dat ik overduidelijk goed ben in iets en geen enkel bedrijf daar iets mee kan?!", zo vraagt Miranda zich hardop af.

Meer informatie:
Artivue
Showroom & Atelier
Vrijheidweg 12
1521 RR Wormerveer
Tel +31 (0) 6 22 30 66 96
info@artivue.nl 
www.artivue.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven