Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bij Tessutica geven we om de planeet"

Tessutica is een van 's werelds toonaangevende fabrieken voor meubelstoffering, die sinds 1959 meubelstoffen maakt en produceert.

"Easycare. Leef je uit op je sofa. Maak je maar geen zorgen over vlekken. Je kunt ze eenvoudig verwijderen met wat water en milde zeep. Nog niet helemaal overtuigd?

Bekijk onze Easycare technologie op www.easycarefabrics.com. Groen en schoon! Onze Easycare-collectie is milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliƫn en je geniet van 5 jaar garantie. Bovendien voldoet Easycare aan alle Oekotex 100 specs en is het ISO 9001 gecertificeerd door BQA." Dat meldt Tessutica.

"Bij Tessutica geven we om de planeet. Strijd met ons mee tegen plasticvervuiling! Ontdek onze Greencare-collectie vervaardigd uit 100% gerecycleerd afval, inclusief upcycled katoen afkomstig van kleding en gerecycleerde PET uit land- en zeeafval. Wist je dat 1 sofa ongeveer 170 gerecycleerde plastic flessen bevat? We gaan nog een stap verder! Onze gerecycleerde stoffen zijn allemaal GRS-gecertificeerd."

"We zijn er enorm trots op dat we SEAQUAL-licentiehouder mogen zijn. Wij willen niet alleen de planeet redden, maar ook de oceaan!"

Meer informatie:
Tessutica
www.tessutica.com

 

Publicatiedatum: