Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'JP Haarlem heeft de netste meubelbezorgers van Nederland'

Dat het afgelopen jaar een verschuiving is geweest van winkel- naar online verkoop is velen niet ontgaan. Zo ook meubelvervoerder JP Haarlem. "Tijdens de eerste lockdown in maart/april 2020 hebben we een kleine dip gehad, maar die is richting zomer verdwenen. Wij hebben gemerkt dat de drukte tijdens het afgelopen half jaar is toegenomen. Mede doordat er meer wordt verkocht maar ook omdat er bij veel ondernemers een verschuiving en/of groei plaatsvond bij hun online verkopen", vertelt Marijn ter Beek van het vervoersbedrijf.



JP Haarlem is een vervoersbedrijf voor meubilair. Het bedrijf is volledig betrokken bij het proces en alles is even belangrijk. Het vervoersbedrijf levert voor woonwinkels de spullen uit bij haar klanten en zijn het visitekaartje bij hun klanten. Iedereen die betrokken is bij het logistieke proces, is even belangrijk. De magazijnmedewerker die het meubelstuk aanneemt van de leverancier; de accountmanager die het contact met de winkel onderhoudt; de planner die de bezorger aanstuurt en de bezorger of monteur die bij de eindklant over de vloer komt. Allemaal zijn ze cruciaal om een juiste bezorging tot stand te brengen. "Zo kunnen onze klanten focussen waar zij goed in zijn, het ontwerp en/of verkoop van meubelen."

In 1999 is het bedrijf opgericht en in 2000 was het operationeel laat Marijn weten. "De oprichters Jasper & Paul zagen keer op keer toen ze bij de meubelboulevard van oom Paul kwamen vrachtwagens staan van verschillende meubelwinkels, dit kan anders was hun gedachte. Ze zijn hierop een businessmodel gaan ontwikkelen en daar kwam JP Haarlem uit. Tot 2008 hebben zij gereden met een wagen. Toen in dat jaar de huidige managing director Erik Bakker in het bedrijf stapte is de tweede erbij gekomen. Nadat de twee jongens waren afgestudeerd zijn ze zich gaan focussen op nieuwe doelstellingen, groei en kwaliteit. In 2017 is er een tweede depot bijgekomen in Tilburg en juni dat jaar is er een overname getekend door PostNL."



Inmiddels werken er zo een 150 mensen bij JP Haarlem. Waarvan een deel op de locatie in Haarlem en het andere deel in Tilburg. "We willen komende periode werken aan verdere optimalisatie van de klantervaring, het upgraden van onze IT omgeving en verbetering van de dienstverlening. We willen het hoogst mogelijke niveau blijven bieden aan onze klanten." De bezorgers van JP Haarlem worden ook wel 'de netste meubelbezorgers' genoemd.

Meer informatie:
JP Haarlem
www.jphaarlem.nl