Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designmerk QLIV neemt Founded productlijn Richard Schipper op in collectie

Het Nederlandse designmerk QLIV neemt de Founded productlijn van ontwerper Richard Schipper op in haar collectie. De Founded collectie wordt gekenmerkt door een stoere, maar verfijnde look en bestaat uit een stoel, een bar- en keukenkruk en fauteuil met bijpassende Ottoman. Het uit één deel bestaande stalen frame, gecombineerd met een zitting van topkwaliteit tuigleer zorgt voor een kenmerkende uitstraling die past in elke inrichting, thuis, maar ook op kantoor, in restaurants en bars. Tuigleer is plantaardig gelooid leer, is zeer sterk en daarmee uitermate geschikt voor het strakke, minimalistische uiterlijk van deze collectie. Het geschuurde leer geeft de producten een rijkere uitstraling. De Founded producten sluiten perfect aan op de QLIV collectie, stoer, elegant, luxueus, maar ingetogen en vooral zeer comfortabel. Alle modellen zijn leverbaar in 4 uitvoeringen: met of zonder armleuningen, met armleuning links of armleuning rechts en 7 kleuren geschuurd tuigleer.

 
Samenwerking Founded en QLIV
QLIV is een jong en dynamisch Nederlands designmerk gevestigd in Amsterdam. “We brengen hoogwaardige, duurzame producten op de markt die worden gekenmerkt door vakmanschap, duurzame materialen van hoge kwaliteit en perfectie in afwerking. Onze producten worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor steunen we de Nederlandse maakindustrie, realiseren we een korte levertijd van maximaal 4 weken en houden we de ecologische footprint klein”, aldus Pascal Zegers, eigenaar van QLIV. De samenwerking tussen Richard Schipper en QLIV is ontstaan vanuit dezelfde passie voor hoogwaardige kwaliteit en -uitstraling. “De Founded collectie past qua stijl en degelijkheid perfect bij de andere producten van QLIV. Richard Schipper zal de Founded collectie van QLIV verder gaan ontwikkelen, maar zal ook andere producten gaan ontwerpen voor het merk. “De kans om mijn collectie onder te brengen bij QLIV zorgt voor nog meer zichtbaarheid in de betere woonwinkels. Ook geeft het mij de mogelijkheid de collectie uit te breiden, nieuwe duurzame producten van hoge kwaliteit te ontwerpen en te produceren voor een merk dat de ontwikkeling en productie van Nederlands design heel belangrijk vindt”, zegt Schipper.

Meer informatie:
QLIV
www.qliv.nl 

Publicatiedatum: