Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vincent Sheppard toont nieuwigheden

Vincent Sheppard stelt met trots zijn nieuwe indoor en outdoor catalogi voor. Ontdek de nieuwigheden die de kenmerkende esthetiek van het bedrijf weerspiegelen met oog voor vakmanschap en kwaliteit.
Laat je inspireren door de veelzijdige ontwerpen en droom weg bij de prachtige projecten.

Een ode aan rotan
Met Luna en Titus herontdekt Vincent Sheppard de mogelijkheden van rotan in zijn ontwerpen. De Luna lamp heeft een bolvormig design dat elegantie uitstraalt en toch een gedurfd statement toevoegt. De kap is met de hand geweven en gemaakt van hoogwaardige natuurlijke rotan. Een slanke koperen kabelklem en met stof beklede elektrische kabel vullen het warme materiaal perfect aan. Door de lamp
halverwege te laten hangen, doorbreekt Luna de conventie en geeft ze een speels kantje aan je ruimte. Hang enkele Luna-lampen in groep boven een tafel of bar of kies voor een centraal exemplaar.
Met zijn geweven rug, is de Titus stoel een eigentijdse heruitvinding van een geliefde designklassieker.
Licht en lucht stromen door het cannageoppervlak en creëren zo een fijne schaduw in de kamer. Het eiken frame past perfect bij de natuurlijke rotanrug en voegt warmte toe dankzij het unieke houtpatroon. Met zijn eenvoudige maar verfijnde ontwerp, vakkundig vervaardigde rotanvlechtwerk en warm hout, is Titus een stijlvolle collectie die zowel vintage als modern aanvoelt.

Outdoor nieuwigheden
Ontdek de outdoor designs voor 2021 en begin alvast te dromen van mooi weer, gezellige barbecues en heerlijk relaxen in de buitenlucht.
De David-collectie is een herinterpreteerde klassieke teakcollectie. De zachte grijze beits van het teakhout zorgt voor een licht en eigentijds gevoel dat wordt versterkt door de slanke en elegante poten. Davids
geweven rug en touwdetails in een zachte aardetint passen perfect bij het massief teakhouten frame en voegen een gevoel van tactiliteit toe.
De Kodo-collectie omvat nu ook een schommelstoel, daybed en ligbed. Industrieel aluminium en tactiel acryl touw spelen de hoofdrollen in de collectie. Deze materialen zijn weerbestendig en geven het meubilair een eigentijds gevoel, terwijl de zachte rondingen en ronde ruggen een warme en uitnodigende sfeer uitstralen.
Finn is een gloednieuwe outdoor stoel beschikbaar in de kleur Natural en Black. Zijn zitje is aangepast aan de contouren van het menselijk lichaam, waardoor Finn pure elegantie en tijdloze schoonheid uitstraalt. De hoge rugleuning en naar buiten toe buigende armleuningen bieden maximale ondersteuning en zorgen tegelijkertijd voor een mooi slank profiel.



Met de Frida lounge chair lanceert Vincent Sheppard een echte eyecatcher voor elk terras. Dankzij de strakgespannen geweven zit en rug zorgt Frida voor een open en luchtige look. Die strakke lijnen van het touw contrasteren perfect met het ringvormig houten frame. Buiten verandert het natuurlijke teakhout in een mooi zilvergrijs dat gecomplementeerd wordt door het acryltouw in de kleur Anthracite.

Vincent Sheppard
Vincent Sheppard ontwerpt en produceert binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort sinds 1992. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in Lloyd Loom-meubels, een techniek waarbij Kraft-papier rond een metaaldraad wordt gedraaid en tot unieke meubelstukken wordt geweven. Vandaag worden Vincent Sheppard-meubels geëxporteerd naar meer dan 40 landen. Het hoofdkantoor van Vincent Sheppard bevindt zich in België, terwijl hun hoofdproductielocatie zich in bevindt Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke traditie in weven. Door zichzelf en zijn designesthetiek voortdurend uit te dagen, kan het merk jonge, eigentijdse meubelcollecties presenteren die beantwoorden aan alle moderne behoeften. Ze combineren een duidelijke focus op kwaliteit en comfort met vakmanschap en een eeuwenoude techniek, en vertalen deze ingrediënten in kwalitatieve, duurzame en aantrekkelijke ontwerpen. Met een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenmeubelen van hoge kwaliteit, is het merk een favoriet van veel interieurliefhebbers.

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com

Publicatiedatum: