Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ludieke Valentijnsactie matrassenmerk M line

Het matrassenmerk M line komt met een opvallende Valentijnsactie: aanstaande ouders die exact 9 maanden na Valentijnsdag hun kindje verwelkomen ontvangen een gratis M line babymatras t.w.v. € 139.-
M line roept aanstaande ouders via radio en social media op zich te registeren op hun website. Wordt hun kindje op zondag 7 november 2021 geboren, exact 9 maanden na Valentijnsdag, dan kunnen ze op vertoon van o.a. het geboortekaartje een gratis M line babymatras claimen.

Iedereen levert topprestaties
Sinds de oprichting in 2001 is M line verbonden met topsporters, omdat goede slaap belangrijk is voor het leveren van topprestaties. Met de vernieuwde positionering van 2020 wil het merk kenbaar maken dat goede slaap niet alleen belangrijk is voor topsporters maar voor iedereen. In de nacht wordt namelijk de basis gelegd voor elke prestatie overdag. Dit geldt voor iemand die goed moet functioneren op zijn werk, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Want zeker in de eerste periode kan ouderschap vergeleken worden met het leveren van topsport! 

Profiel
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen.

Publicatiedatum: