Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jens Korte ontwerpt inklapbare tafel voor Casala

Meubelmerk Casala introduceert samen met ontwerper Jens Korte Pliana. Naar eigen zeggen een ideale klaptafel waarmee één persoon snel, eenvoudig en veilig een stabiele tafelopstelling maakt in leslokalen, presentatie- en seminarruimtes, kantines en ruimtes voor projectgericht werken. 



Pliana heeft niet het uiterlijk van een klaptafel en is qua stabiliteit gelijk aan een tafel zonder klapmechanisme. Het innovatieve klapmechanisme vormt een compacte en vrijwel onzichtbare eenheid met het frame. Dankzij de ingebouwde weerstand in het mechanisme klappen de poten niet onbedoeld in.

Pliana is voorzien van geïntegreerde stapelbescherming en stapelbaar tot maar liefst 15 stuks. Met een horizontale of verticale transportwagen is Pliana eenvoudig te verplaatsen en compact op te slaan. Het onderstel van Pliana is verkrijgbaar met ronde of vierkante poten. Deze kenmerken en diverse opties, afmetingen, materialen, afwerkingen en decors maken van Pliana een breed inzetbaar tafelprogramma voor multifunctionele ruimtes.



Casala Circular fingerprint
In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Deze meubelen zijn herkenbaar aan de Casala Circular fingerprint bij het productoverzicht op onze website. Pliana is vervaardigd uit spaanplaat dat voor 85% bestaat uit gerecycled materiaal en het frame bevat voor 35% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen. 

Over Jens Korte
Jens Korte (1957) studeerde Industrial Design aan de Art School in Hamburg en werkte bij verschillende designstudio’s. Sinds 1999 werkt hij als een onafhankelijke ontwerper en begon zijn eigen bureau Jens Korte Design in Hamburg. Voor Casala ontwierp hij ook Lacrosse, de dynamische tafel, ideaal voor vergaderzalen, conferenties en vele andere toepassingen waar flexibiliteit een vereiste is.



Over Casala
Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Meer informatie:
Casala
www.casala.com 

Publicatiedatum: