Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Siesta hangmatten viert 30-jarig jubileum

In 30 jaar is het Duitse hangmattenmerk La Siesta uitgegroeid tot een succesvol label in kwaliteitshangmatten en hangstoelen. Sinds de Covid-19 beperkingen is er opvallend veel meer interesse voor de hangmatten. Het is een plek gebleken om te ontspannen en een moment voor jezelf te hebben.



Over de hele wereld worden de producten verkocht en daarom was één kantoor niet meer voldoende, maar is er een extra kantoor in Florida om van daaruit de Amerikaanse markt goed te kunnen bedienen. In Nederland is Petra Bettgens exclusief agent van La Siesta.



De nieuwe generatie hangstoelen zweeft dankzij een 360°-schakel vrij boven de grond. Bovendien bepaalt de consument zelf of ze zittend of liggend ontspannen. De Domingo is de weerbestendige outdoor-allrounder, de Habana belichaamt de kernwaarde van La Siesta, met traditioneel geweven doek van biologisch katoen en een spreidstang van FSC-gecertificeerd hout. Voor kampeerders is er de Travel Hammock met boomvriendelijk ophangsysteem.

Voor kinderen zijn een hangnest leverbaar of een hangmat, allemaal in fleurige kleuren. De presentatie in de detailhandel kan in fraaie displays waarin de orders afgeleverd kunnen worden en in no-time op de winkelvloer geplaatst kunnen worden. Naar wens zelfs in een display op wielen. 
Ook aan de verpakking is gedacht: dankzij een gepatenteerd systeem worden de hangmatten zeer compact opgevouwen en papieren wikkel laat de consument alle benodigde informatie lezen.

Ook onlineshops werken met La Siesta vanwege de goed ontwikkelde dropshipment logistiek. Leveringen gaan rechtstreeks vanuit het magazijn Jugenheim (D) naar de consument waardoor de bestellingen binnen een paar dagen worden afgeleverd. Het traject is te volgen met een track&trace systeem.

Meer informatie:
La Siesta
info@eftrade.nl
www.lasiesta.com 

Publicatiedatum: