Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Headlam lanceert uitbreiding in vinyl op de Victory collectie

'Vinyl is niet meer het zeiltje van vroeger'

"Eind volgende week lanceren wij onze nieuwste uitbreiding in vinyl op de Victory collectie. In 2013 zijn wij deze collectie gestart met 1 hanger voorzien van vinyl items met tastbare groef en geproduceerd in Nederland. Deze collectie bestaat inmiddels uit 6 hangers, waarvan eind volgende week de drie nieuwste bij ons binnen komen en vers van de pers zijn dus", vertelt woordvoerster Sagitta Tobé van Headlam.

De PVC stroken vloer is momenteel een gaande trend, maar vergeet het eenvoudig te leggen en betaalbare vinyl niet. Met de lancering van Headlams nieuwe items in de collectie Victory slaat het bedrijf twee vliegen in één klap. Daarnaast zijn, net als alle andere items uit deze collectie, ook deze nieuwste items in Nederland geproduceerd.

De aanvulling in deze collectie Victory bestaat uit 24 dessins verdeeld over 3 hangers. In één van de hangers, genaamd Victory Parket, vind je het trendy visgraat dessin en de Hongaarse punt. Beide dessins zijn verkrijgbaar in 4 actuele kleuren. 



Vinyl Made in Holland

Alle items uit de gehele collectie Victory worden in Nederland geproduceerd. Met de lancering van de nieuwste 3 hangers bestaat deze collectie inmiddels uit een serie van 6 hangers; 
Victory Groove - Victory Beton - Victory Marmo en dan nu als toevoeging de hangers Victory Parket - Victory Naturel en Victory Classic. In deze laatste hanger zijn een aantal van de beste kleuren opgenomen van de allereerste hanger Victory Vinyl die bij deze uitlopend is.
De pluspunten van Nederlands geproduceerd:
- Geproduceerd volgens de Europese normen.
- Draagt bij aan de Nederlandse werkgelegenheid.
- Korte transporttijd, daardoor zuinig in verbruik van brandstoffen.
- Betrouwbare levertijd vanaf fabriek, door minder kans op vertraging in transport.
- Volgens Nederlandse trends ontwikkeld.

Met het oog op het tijdperk waarin we nu leven, waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt en van bijna alle producten anno 2021 wel een duurzame variant verkrijgbaar is, dragen ook de items uit de Victory collectie met hun stempel Nederlands geproduceerd hun steentje bij aan een beter milieu.



Vinyl is niet meer het zeiltje van vroeger. Headlam vindt dat vinyl als productgroep soms wordt vergeten. Onterecht. Het vinyl van nu is zeker niet meer het zeiltje van vroeger. Hieronder de bekende USP's van vinyl nog even op een rijtje.
- Eenvoudig in onderhoud.
- Verkrijgbaar in vele (hout)dessins.
- Toegankelijke prijsklasse. 
- Duurzaam.
- Makkelijk te installeren.
- Overal toepasbaar.
- Uitermate goed in combinatie met vloerverwarming (mits geheel verlijmd)



Headlam gelooft dat de productgroep vinyl zeker een toekomst blijft houden en heeft daarom de collectie Victory uitgebreid met 24 nieuwe dessins in 3 hangers. Eind februari zullen de eerste sets aan de Headlam vinyl dealers overhandigd worden.  

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: