Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukencentrum opent showroom in lockdown

Keukencentrum Marssum heeft na een grote verbouwing een complete vernieuwde showroom. "Vanaf de fundering is alles opnieuw opgebouwd", vertelt eigenaar Petra Adamse. "Hier komt veel bij kijken zowel tijdens het bouw proces als ook de inrichting van de showroom. Dit alles in coronatijd te doen was spannend en achteraf gekeken een hele goede keuze."

Eigenaressen Judith (links) en Petra met de vernieuwde showroom.

De verkoop kon gewoon doorgaan in de evenemententent die ze hebben neergezet naast het pand. "Onze klanten konden op afspraak langskomen om de keuken te kopen. Tijdens corona zitten we met zijn allen veel meer thuis en dan gaan consumenten toch meer kijken met de vraag 'wat wil ik veranderen aan de woning'. Gelukkig komt de keuken dan vaak als een van de eerste dingen om aan te passen. De vakanties konden veelal niet doorgaan waardoor er ook meer geïnvesteerd werd/wordt in de eigen woning. Doordat wij al 24 jaar bestaan zijn wij een betrouwbaar adres en dit is in de afgelopen maanden ook gebleken doordat de klanten ons goed weten te vinden.



Nu Petra net klaar is met haar nieuwe showroom wilt zij met haar team graag de deuren openen maar door de lockdown is dit niet mogelijk. Daarom doen ze veel online. "De aanvragen voor offertes per mail komen dagelijks binnen. Hier gaan onze adviseurs zorgvuldig mee om en verkopen hierdoor gelukkig nog steeds keukens. Ook de zakelijke markt draait gewoon door. Wij zijn enthousiast over de manier hoe we ondanks de coronapandemie toch keukens blijven verkopen en klanten kunnen helpen."

"Doordat we al 24 jaar bestaan weten heel veel klanten wie wij zijn en wat wij doen. Al onze ambassadeurs, zowel zakelijke klanten als particuliere klanten, helpen ons ook in deze tijd. Het houd niet op met een goed advies, daarna moet je het ook waarmaken en dat doen we!  Wij sponseren graag de sportevenementen die hopelijk dit jaar ook weer mogen, zijn maatschappelijk betrokken zoals dat zo mooi heet. Mooie en leuke initiatieven steunen we graag. 



"Wij zijn ons meer op de zakelijke markt aan het richten om deze uit te breiden. Daarnaast weten onze klanten tijdens de lockdown ons te vinden. Via beeldbellen en huisbezoeken die onze adviseurs doen voorzien wij ze van het nodige advies. Daar zijn we dan ook erg dankbaar voor. Na de lockdown, hopelijk duurt dit niet meer zo lang, verwachten we dat we op afspraak onze klanten weer ouderwets mogen ontvangen in onze vernieuwde showroom." Op dit moment kunnen klanten via een 360 graden tour op de site een kijkje nemen in de showroom.

Meer informatie:
Keukencentrum Marssum
www.keukencentrum-marssum.nl