Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

VELUX innoveert in markt hellende dakvensters

"Tegenwoordig is het van steeds groter belang om een comfortabel binnenklimaat te hebben. Daarom blijft VELUX innoveren in de markt van hellende dakvensters en brengt nu, na de lancering van een eerste versie vorig jaar, een volledig nieuw alles-in-één-gamma om de leefruimtes onder het dak te optimaliseren: een unieke oplossing op de Europese markt. Meer daglicht en een betere zichtbaarheid naar buiten, dat is de belofte van de nieuwe 2-in-1 en 3-in-1-serie." Dat meldt het bedrijf in een persbericht.  Veelbelovende nieuwe oplossing  

"Dit nieuwe gamma, trouw aan het kenmerkend VELUX-design, heeft nog dunnere profielen waardoor er niet enkel een panoramisch zicht op de buitenwereld geeft, maar er ook meer daglicht naar binnen schijnt. Zo is er overdag geen kunstmatige verlichting meer nodig. 

Het nieuwe assortiment van VELUX is verkrijgbaar in drie modellen en in maar liefst tien verschillende maten en twee verschillende beglazingen, zodat het dakraam voor elke smaak en elk interieur binnen handbereik is. 

Symmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen met identieke afmetingen, waarvan er één van de twee handmatig geopend kan worden door. 

Asymmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen van verschillende afmetingen. Het kleinste raam kan handmatig geopend worden. 

3-in-1-model: dit model bestaat uit drie identieke ramen. De ramen aan de buitenkant kunnen handmatig opengedraaid worden. 

Dit alles-in-één-assortiment kost 10 tot 30% minder dan wanneer elk dakvenster element afzonderlijk aangekocht zou worden."Personalisatie 
"Het nieuwe serie is compatibel met alle interieuraccessoires van het merk, zodat iedereen deze 3-in-1 en 2-in-1 dakvensters kan aanpassen aan zijn eigen smaak en behoeften. 

Om van een optimaal binnenklimaat te genieten, is het bovendien ook mogelijk om deze innovatie uit te rusten met de buitenzonweringen op zonne-energie van VELUX."

Meer informatie:
Velux
www.velux.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven