Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Maison Berger gaat samenwerking aan met Anthony Gambus

"In het begin van 2021 beseffen we ons steeds vaker dat het noodzakelijk is dat we ons opnieuw verbinden met de natuur. Meer dan ooit willen mensen hun roots en tradities herontdekken in een proces van authenticiteit. De Land collectie roept een vredig beeld op waar natuur, vakmanschap en het erfgoed van Maison Berger Paris in de schijnwerpers staan." Dit meldt het bedrijf in een persbericht.De Land collectie is het resultaat van een eerste samenwerking tussen Maison Berger Paris en Anthony Gambus. Deze industrieel ontwerper staat bekend om producten met een hoge toegevoegde technologische en ergonomische waarde. De vorm van de Lampe Berger is traditoneel rond, terwijl de opengewerkte metalen sierdop het hart van de katalytische steen benadrukt en een eerbetoon is aan de oorspronkelijke Franse knowhow.

De Land collectie komt in drie natuurlijke tinten: Blanc Givré, Terre de Sienne en Vert Mousse. In de vorm van een metalen kooitje, beschermt de sierdop tijdens het gebruik van de Lampe Berger de brander zonder deze te verbergen en benadrukt het technische hart. De Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert het interieur op ongeëvenaarde wijze. 

Het nieuwe huisparfum, Chardon Sauvage, is een uitnodiging voor een geuren reis om een ruwe natuur te herontdekken. Thé Blanc Pureté en Poussière d’Amber, parfums die al bekend zijn in het assortiment van Maison Berger Paris, maken deze collectie compleet.

Designer
Anthony Gambus is een industrieel ontwerper die gespecialiseerd is in producten met een hoge toegevoegde technologische en ergonomische waarde. Een van zijn successen is de SCHNEIDER Maestria Bluetooth AlarmClock, die het 2018 label ontving van l’Observeur du Design. Zijn motto: "Breng ideeën op alle gebieden, wees creatief ... altijd, voor iedereen, voor alles en altijd!"

Meer informatie:
Maison Berger
www.maison-berger.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven