Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert nieuwe collectie vinyl

Vloerenproducent Interfloor Tapijt BV lanceert haar nieuwe vinylcollectie Dynamic Basalto. Deze lijn heeft een basaltlook en wordt op dit moment door de salesmanagers geïntroduceerd bij de klanten laat het bedrijf uit Zwartsluis weten.



"Een uiterst trendy aanvulling in de onovertroffen Dynamic Collectie! Dynamic Basalto kenmerkt zich door zijn combinatie van licht marmer en beton look, dit samen met de bekende en weergaloze Black Tex Backing. 
De beheerste ‘basalt-achtige’ uitstraling maakt deze kwalitatief hoogstaande vinylvloer zeer breed toepasbaar.
De evenwichtige homogene kleurverdeling van Dynamic Basalto creëert zowel in kleine als grote ruimtes een bescheiden leef- en/of werkoppervlak. Vergevingsgezinder en karaktervoller dan een volledig effen vloer maar zonder te veel aandacht op te eisen ook geschikt voor een zeer strakke of minimalistische interieurstijl."

"Basalt – vulkanisch ‘ lava’ gesteente – wordt al decennia lang gebruikt in de architectuur wegens zijn schoonheid en eigenschappen. Dynamic Basalto is net als natuurlijk basalt krachtig en lichtecht echter als pvc-vinyl daarnaast prettig comfortabel, geluidsabsorberend en vochtbestendig."

"Dynamic Basalto is net als alle vinylkwaliteiten van de Dynamic Collectie geproduceerd volgens hoge kwaliteitseisen en is een tevens duurzaam en ecologisch verantwoord product door de mogelijke terugwinning van grondstoffen. 
Er is voor iedere toepassing een Interfloor vinyl- of tapijtvloer die bij uw wensen past. Voor de meest passende vloer qua functie en uitstraling."

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: