Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smart verlichting steeds populairder

Verlichting die via een app aangestuurd kan worden wint steeds meer terrein. Zo worden Philips HUE spotjes steeds populairder. Dit is LED verlichting met een smart technologie. Het voordeel van LED verlichting is dat het energiezuinig is en dat je de lampen in de meeste gevallen ook kan dimmen. Nu geeft Philips hier met de HUE lampen een hele nieuwe dimensie aan.

Philips HUE white ambiance
De goedkoopste variant van de Philips HUE leds spots zijn de white ambiance spots. Door middel van een app op een mobiel apparaat kun je deze spotjes bedienen. Zo kun je de kleur instellen van tinten warm wit tot koelwit licht. Ook is het licht te dimmen via een app, zo kun je bijvoorbeeld overdag een helder licht aanzetten en ’s avonds een subtieler er sfeervoller licht.

Philips HUE color
De Philips HUE color lijn gaat nog echt een stap verder, naast verschillende wit tinten kunnen deze LED spots 16 miljoen soorten kleuren weergeven. En dat is allemaal met een app in te stellen. Wil je het nog gekker maken? Dan download je nog een app om de lampen op je Spotify muziek af te stemmen. Zo heb je gelijk een disco in huis! Maar gewoon een subtiele andere kleur kan natuurlijk ook.

Verschillende armaturen
Via de meeste winkels zijn Philips HUE spots alleen los als spot te bestellen. Bij Ledinbouwspotsleds kun je Philips HUE ook met een armatuur er bij kopen. Dit is mogelijk in de kleuren wit, zwart en nikkel.

Philips HUE spots installeren
De Philips HUE spots installeer je hetzelfde als een “normale” ledinbouwspot zonder trafo. Om het aansluiten eenvoudiger te maken, raden we aan om gebruik te maken van Wago Lasklemmen. Zo verbind je eenvoudig de stroomkabel met je nieuwe Hue spots.

Meer informatie:
Ledinbouwspotleds
www.ledinbouwspotsleds.nl

Publicatiedatum: