Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leon Lemmen van KFF:

"Met deze locatie trekken we klanten en designliefhebbers aan die bij ons passen"

De Duitse zitmeubelfabrikant KFF heeft zijn showroom onlangs in de Van Nelle Fabriek gevestigd. In de riante toonzaal naast het restaurant in gebouw Koffie zijn de nieuwste en bestaande modellen van het Duitse merk te zien. 

Ook werd begin dit jaar bekendgemaakt dat de zitmeubelfabrikant met ASCO samen de toekomst in gaat. In 2019 is de Duitse tafelfabrikant ASCO door KFF overgenomen en presenteerden zij zich voor het eerst samen op de internationale meubelbeurs IMM in Keulen.  

Producten van ASCO en KFF zijn puur, esthetisch, stijlvol en terughoudend in hun design en ontworpen voor super comfort en een lange levensduur. De vormentaal en de materiaalkeuze zijn individueel en de talrijke mogelijkheden om de producten te ontwerpen creëren zeer persoonlijke meubels. Design, Originaliteit, Comfort, functionaliteit en kwaliteit zijn elementaire componenten van alle producten.


De Tearoom is onlangs ingericht met producten van KFF. 
V.l.n.r.: Leon Lemmen, Bert Berkhouwer en Alfred Huijser.

Leon Lemmen (Export Director KFF), Alfred Huijser (Project agent van KFF) en Bert Berkhouwer (Retail agent KFF) bemanden de showroom donderdag 4 februari in de Van Nelle Fabriek waar de huidige ontwikkelingen op de markt rondom het coronavirus besproken werden.
Zo vertelde Alfred dat de architecten veel projecten op 'on hold' hebben staan. ''De projectmarkt heeft het lastig. Veel projecten worden vooruitgeschoven of zelfs gecanceld.'' Bert: ''Daarnaast besluiten bedrijven ook nog eens dat ze meer thuiswerken en zelfs in de toekomst minder bedrijfsruimte gaan huren. Meetings en dergelijke worden bij een ruimte in de Van der Valk hotels geboekt en de grote kantoorruimtes verdwijnen.''

Ondanks dit alles heeft de Duitse zitmeubelproducent niet te klagen, vertelt Leon Lemmen. ''We hebben het beste jaar ooit gehad vorig jaar. We hopen wel dat de beurs in Milaan door kan en mag gaan in september. Ik denk ook dat mensen er naar uit zien elkaar te ontmoeten, te netwerken en de nieuwste collecties te komen bewonderen.''
De nieuwe showroom in de Van Nelle fabriek valt ook in de smaak bij de Export Director. ''Er zijn veel architecten in Rotterdam en dat is één van onze doelgroepen en zo sluiten we hier goed op aan. Daarnaast komen klanten graag naar dit mooie gebouw, wat een rijke historie heeft. Wij willen dan ook graag events gaan organiseren met een gids om klanten te trekken naar dit gebouw met een rondleiding en daarnaast dat ze onze producten kunnen zien. Ook in de teamroom, die onlangs gerestyled is met onze producten.''


Links de showroom van KFF in de Van Nelle Fabriek. Rechts het allernieuwste model dat net binnen is gekomen.

Tearoom
KFF en ASCO hebben in samenwerking met KULA Akoestiek, Millenerpoort, I4Light en Vescom, de befaamde Tearoom in de Van Nelle Fabriek mogen inrichten.
De Tearoom (de Bonbonnière) boven op de voormalig tabaksfabriek geeft een uniek uitzicht op de skyline van Rotterdam. De directie van Van Nelle heeft deze Tearoom ruimte vroeger laten bouwen om gasten te imponeren met het geweldige uitzicht. Samen met de mooie stoelen en tafels van KFF, is dit tot op heden nog steeds een unieke ervaring. 
Agentuur HMA Interdesign van project agent Alfred Huijser is een handelsagentuur van design meubilair, voor de projecten markt. Onder dit agentschap vallen o.a. de merken KFF, ASCO,  KULA Akoestiek en Moving Kantoormeubelen.

Meer informatie:
KFF & ASCO
ll@kff.de 
www.kff.de