Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Synergie tussen Design Lines en DWI

Stand B086 van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein wordt binnenkort verrijkt met drie merken die in Nederland vertegenwoordigd worden door Anneke & Erroll Klein Wassink van Design Lines Agencies.



Axis71.com, verlichting 'Sur Plus',' zal haar signature tonen met de commercieel fijnste en daarnaast nieuwste armaturen in de collectie.
KARPETA.it + TEXTUREA.it zijn 2 labels die eveneens  
hun visite kaartje gaan tonen. Handgeweven en geknoopte Rugs / Carpetten op kindbeschermende wijze geproduceerd met natuurlijke materialen als zijde, wol, bambu Silk en op milieuvriendelijke vezels onttrokken, wijze Tencel van Eucalyptus.



De producent heeft met Texturae ook de wanddecoratie gekozen met o.a. exclusief wallpaper. Enkele bijzondere patronen zullen vanaf de B2B dagen maandag 15 en dinsdag 16 maart, naast zondag 21 t/m woensdag 23 maart gepresenteerd worden.



CasualSolutions.es is het derde gepresenteerde merk welke deuren opent voor aanstaande dealers voor Home & Contract brengt. Het in Valencia (ES) producerende label kan stoelen en tafels binnen twee tot vier weken leveren. ''Ook Tailor Made is deze fabrikant niet vreemd. Op de stand zal bijvoorbeeld een tafel van zes meter staan die tot tien meter geproduceerd kan worden zonder extra poten. De stoelen rondom gepresenteerd kan men waarnemen als de 'Eau de Parfum' van het merk. De foto's kunt u zien als een 'Sneak Preview' van wat u de komende jaren in de permanente showroom van Design Lines kunt verwachten! Op afspraak kan de stand door dealers en interieurarchitecten buiten de maandagen waarop wij zelf aanwezig zullen zijn en relaties van onze dealers & architecten kunnen ontvangen", aldus Anneke &  Erroll Klein Wassink.

Meer informatie:
Design Lines Agencies
contact@designlines.nl 
www.designlines.nl