Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ploeg brengt nieuwe collectie op de markt

Meubel- en gordijnstoffenfabrikant De Ploeg brengt de nieuwe collectie Monza Melange op de markt. "Een hoogwaardige, zware kwaliteit met zachte, wollige touché. Het doek kenmerkt zich als een bijzonder onregelmatige bouclé twijn. Monza Melange is volumineus, beweeglijk en soepel en bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen waarin wol bepalend is voor de optiek. De stof heeft de authentieke uitstraling van bouclé. De contrastrijke maar ingetogen kleuren van ketting en inslag spelen een intrigerend spel dat Monza Melange die warme, uitnodigende en rijke uitstraling. Deze kwaliteit is beschikbaar in 20 kleuren."



"De samenstelling van de twijn bestaat uit een mix van acryl en wol en resulteert in een goede slijtvastheid (80.000 Martindale). Monza Melange is vlamvertragend, gecertificeerd en getest door geaccrediteerde laboratoria volgens EN 2021 part 1 en 2 bovendien voorzien van het Oekotex certificaat. "



"De stof is breed inzetbaar en geschikt voor alle type meubelen doordat Monza Melange zich goed laat verwerken. Daarnaast uitstekend te combineren met de uni bouclé Monza. En wellicht ten overvloede; de specificaties verantwoorden een perfecte projectmatige toepassing."

Meer informatie:
De Ploeg
www.deploeg.com 

Publicatiedatum: