Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Witte Lietaer terug naar renaissance

Met het nieuwe dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer breng je een vleugje renaissance in je slaapkamer. Het opvallende oranje, gecombineerd met grijstinten en dieppaars, geeft een dromerige sfeer uit vervlogen tijden. Renaissance betekent letterlijk wedergeboorte. Misschien is dat wel wat een goede nachtrust met je doet, je als herboren voelt, meldt het bedrijf in een persbericht.



Het Olivia dekbedovertrek van lichtgewicht katoen-satijn voelt zacht aan op je huid en valt soepel om het lichaam. De satijnbinding geeft een chique zijdeglans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Olivia is verkrijgbaar in vele kleuren. De getoonde unikleur is Rooibos-oranje.

Heerlijk slaapcomfort
Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen.

De sprankelende Smart Collection van De Witte Lietaer bevat naast de Olivia-serie ook badhanddoeken (Hélène, Stéphanie, Ophélia) en badmatten (Pacifique) die qua kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Informatie
De Witte Lietaer Olivia uit de Smart Collection (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-satijn. Winkeladviesprijs € 129,95.

Meer informatie:
De Witte Lietaer
www.dwl.be 

Publicatiedatum: