Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairwinkel opent zevende showroom

Sanitairwinkel maakte de afgelopen periode een exponentiele groei mee online, maar dat is voor het bedrijf geen reden om offline te vergeten. Een nieuwe badkamer kun je toch het beste in levende lijve samenstellen. Sommige producten wil je namelijk kunnen voelen en ervaren. Daarom opent Sanitairwinkel binnenkort, na de lockdown, een showroom aan de Grenssteen 19 in Breda.


Het nieuwe pand in Breda.

Inspiratie

Het is opvallend hoe de witte badkamer met chromen kranen niet langer de standaard keuze is van klanten. De klant van tegenwoordig wil de badkamer persoonlijkheid geven aan de hand van kleuren en bijzondere materialen. Men heeft steeds vaker een uitgesproken stijl. Via de webshop en social media speelt Sanitairwinkel al langere tijd in op deze trend, maar nu haalt het bedrijf dit offline naar de showrooms, om te beginnen in Breda.

De showroom in Breda heeft inspirerende opstellingen en voorbeeldbadkamers, die uitgesproken zijn in stijl. En daarnaast introduceert deze showroom een nieuw concept: de moodboard-tafel. Hier kan de klant tegels, kranen en accessoires bij elkaar leggen om zo een stijl en kleurencombinatie te vinden die men mooi vindt. Sanitairwinkel merkt dat steeds meer mensen bezig zijn met het maken van moodboards en het bij elkaar leggen van producten. Met de moodboardtafels wordt dit makkelijker gemaakt voor de klant.



Breda
Sanitairwinkel wil haar klanten voorzien van de beste service en ze meenemen op avontuur in de zoektocht naar hun ideale badkamer. Hoe digitaler we ook worden, in een showroom is het soms makkelijker om iemand te helpen bij het vinden van de juiste producten. De locatie van de nieuwe showroom is een logische stap om Sanitairwinkel nog beter bereikbaar te maken in Nederland. De Bredase showroom ligt mooie tussen de showrooms in Rotterdam en Tilburg in. Zo hoeven mensen in deze hoek van Nederland minder ver te reizen. De nieuwe showroom in Breda is gevestigd aan de Grenssteen 19.

De nieuwe showroom tijdens de lockdown
Doordat de winkels langer dicht moeten blijven laat de officiƫle opening van de nieuwe showroom in Breda nog even op zich wachten. Wel is het al mogelijk om je online bestelling af te halen in deze showroom. Zo kan Breda en omgeving al voorzichtig kennismaken met de nieuwe showroom van Sanitairwinkel.

Meer informatie:
Sawiday
www.sawiday.com 

Publicatiedatum: