Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Anderhalve eeuw kennis en ervaring komen samen in een uitzonderlijk familiebedrijf'

Al zes generaties lang wordt de kennis van looien en handelen overgedragen en zorgt de nieuwe generatie bij voor vernieuwingen en innovaties. Dit samenspel zorgt ervoor dat Van Buren Bolsward al ruim 150 jaar succesvol is in de verwerking van vachten en huiden.Het bedrijf uit Bolsward brengt jaarlijks nieuwe kleuren uit in de collectie. "Vooral de mint, roze en zand kleur zijn mooi om het huis klaar te maken voor het voorjaar. De kleine krul die in de tibetvachten zit maakt het speels en luchtig. De vachten zijn geschikt voor in huis. Maar je kunt ze met mooi weer ook leuk decoreren buiten op je terras stoelen", vertelt Gritta van Buren.

"We merken dat veel winkeliers het prettig vinden om virtueel de nieuwe collecties te bekijken. Daarom bieden we voor onze B2B-relaties de mogelijkheid om te videobellen. Daarnaast wat uniek is, is dat we dropshipment voor onze klanten doen. Wij sturen hen foto's van producten op die ze zelf kunnen gebruiken op eigen kanalen. Krijgen ze een bestelling, dan versturen wij die vanuit ons magazijn."

Van Buren Bolsward
In 1861 richtte Sjoerd van Buren in Oosterlittens een huiden- wolhandel en vellenbloterij op. Hij scheidde de wol van de huid en verkocht de halffabricaten afzonderlijk. Het bedrijf ging over van vader op zoon en verhuisde in 1903 naar Bolsward, alwaar wij nog steeds gevestigd zijn. In 1969 werd Van Buren een Looierij en concentreerde het bedrijf zich op het maken van eindproducten, zoals  schapenvachten, wol- en leerproducten. Bedoeld voor decoratie, gezondheid en voor het creëren van een stukje extra behaaglijkheid. De vraag naar kwaliteit kent geen tijdsgeest en zorgt er voor dat wij deze producten tot op de dag van vandaag nog maken.

Sinds 1976 gebeurt dit onder leiding van Thomas en Rients van Buren. Vanaf 2003 is Thomas met pensioen gegaan en is Jolt van Buren, de zoon van Rients, in het bedrijf gestapt. Een kapitaal aan kennis en ervaring van meer dan anderhalve eeuw oud komt samen in een uitzonderlijk familiebedrijf.

Meer informatie:
Van Buren Bolsward
www.vanburenbolsward.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven