Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

INretail: 'Click en collect per 10 februari is voorzichtige stap richting opening winkels'

INretail beschouwt click en collect per 10 februari als voorzichtige stap richting heropening van winkels. Het ultieme doel is volledige heropening van winkels. De brancheorganisatie is ervan overtuigd dat de sector het afhalen van bestellingen goed en veilig kan organiseren. Werken met afgesproken tijdstippen voorkomt namelijk drukte.

Komende weken cruciaal

De komende weken worden cruciaal voor een groot aantal ondernemers in de branches die INretail vertegenwoordigt. Van de ondernemers geeft 33% aan de komende maand niet te kunnen overleven en 35% geeft aan maximaal twee maanden. Het volledig openen van winkels is het enig alternatief voor omzet herstel. In de fase tot aan dat moment roept INretail alle partijen met een belang bij de retail op om mee te denken in het behouden van perspectief. INretail heeft opties voor een veilige heropening van winkels ontwikkeld en gaat deze met het ministerie bespreken om zo van een voorzichtige eerste stap naar volledige heropening toe te kunnen werken.

Meer informatie:
INretail
www.inretail.nl  

 

Publicatiedatum: