Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgens tuinmeubelspecialist Hartman

Dit zijn de tuintrends van 2021

Bij tuinmeubelproducent Hartman kunnen ze niet wachten op het mooie weer. Om alvast in het zomerse sfeertje te komen heeft de specialist de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet.

Kleur, kleur en nog eens kleur
"Sprekende kleuren maken een entree in het buitenleven. Aan onze kunststof collectie zijn dan ook de zachte pastelkleuren French Green en Italian Terra toegevoegd. Naast deze zachte kleuren maken ook de unieke en sprekende kleuren Night Green, Mahogany én Indian Orange een entree in onze kunststof collectie.

Om de pastel trend kun je echt niet heen. Deze trend is dus ook doorgevoerd in onze all-weather collectie. Blush roze, Mint green en Licht grijs zijn de nieuwe trendy kleuren."

Complementaire sets
"We willen lekker dineren en borrelen aan een dining set, maar relaxen doen we liever op een loungeset. Deze combinatie horen we volop. Daarom zijn er ook veel complementaire sets in onze collectie. Het design van de dining set komt hierbij overeen met het design van de loungeset. Dit zorgt voor eenheid in de tuin."

De moderne staal look
"De zwarte staal look is een trend die we al jaren terug zien in de interieurwereld. Maar nu ook voor outdoor is de zwarte staal look een upcoming trend. We passen dit bijvoorbeeld toe door de zwarte staal look (maar dan van aluminium, zodat het in weer en wind mooi blijft) te combineren met warm en levendig teakhout. Een robuuste tafel met zwart onderstel en een houten tafelblad is dan ook een krachtig statement en past zonder meer bij de moderne look."

Tuinhuizen, overkappingen en veranda’s
"We vinden het buitenleven steeds belangrijker, helemaal de afgelopen maanden. De tuinhuizen, overkappingen en veranda’s spelen hierin een grote rol. Wij willen jullie helpen om deze overdekte buitenplaatsen zo gezellig mogelijk in te kunnen richten. Daarom introduceren wij dit jaar een nieuwe kussencollectie. Sierkussens die rijker zijn qua stoffen, kleuren en een luxe afwerking hebben. Deze kussens zijn specifiek geschikt voor de aankleding van overdekte buitenplaatsen, niet om zomaar in de regen op de loungeset te laten liggen."

No Time to waste
"Eco vinden wij heel belangrijk! Onze kunststof productie vindt plaats in Nederland, en het kunststof van de meubelen is al volledig recyclebaar. Vorig jaar is de Green Valley gelanceerd; een stoel gemaakt uit volledig gerecycled materiaal. Maar elk jaar blijven wij stappen zetten, om uiteindelijk volledig eco-friendly te produceren. Want wij weten dat jullie ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld. Bijzonder is dit jaar dan ook de samenwerking met Seaqual. Gedumpt plastic afval wordt uit de zee gevangen door vissers en ingeruild voor nieuwe visnetten. Zo wordt het afval ingezameld en gerecycled tot hoge kwaliteit garen. De garen gebruiken wij voor nieuwe kussens. Een samenwerking waar wij trots op zijn. Gelukkig hebben meer grotere bedrijven, waaronder kledingmerk Gant, zich aangesloten bij dit initiatief."

Meer informatie:
Hartman
www.hartman.nl 

Publicatiedatum: