Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe collecties vloerkleden en behang nemen je mee op reis langs allerlei kleurrijke patronen

De nieuwste collectie vloerkleden en behang van ontwerpster Serena Confalonieri voor Wall&Deco en Mohebban nemen je mee op reis langs patronen en textiel oppervlakten.

Rainy & Starlight – Wall&Deco
Starlight roept herinneringen op aan de textuur en kleuren van traditioneel Florentijns gemarmerd papier. Deze behangcollectie, die door Serena Confalonieri werd ontworpen voor Wall&Deco, wordt gekenmerkt door kleurrijke zich herhalende, golvende patronen.

Het resultaat is een fijn gestructureerd decor in contrasterende kleuren waarvan de beweging wel wat weg heeft van een beeldschermstoring maar dat ook doet denken aan de subtiele en gepassioneerde penseelvoering in impressionistische schilderijen. 

De stervormige elementen versterken de achtergrondkleuren en zijn een verwijzing naar deze artistieke beweging, en dan met name naar Van Goghs ‘Sterrennacht’.

Twiggy - Mohebban
De kleuren, patronen en stijl van de jaren zeventig vormden de voornaamste inspiratiebron voor de collectie kleden, die het resultaat zijn van de eerste samenwerking tussen Serena Confalonieri en Mohebban Milano.

Dit verklaart ook waarom de collectie de naam Twiggy kreeg, het model dat het stijlicoon van deze tijd was met haar kleurrijke kleding, die kenmerkend was voor de toentertijd nieuw verworven vrijheden, zowel op creatief als maatschappelijk vlak.

De collectie bestaat uit vier handgetufte tapijten van zuiver wol met ton-sur-ton patronen (die in reliëf werden aangebracht) en contrasterende franjes.

Meer informatie:
Wall&Deco  
www.wallanddeco.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven