Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe woont Bruynzeel aankoopadviseur Kiki?

Bruynzeel Keukens laat klanten op een ludieke manier kennis maken met haar werknemers. Middels een blog op de site kijken ze in de persoonlijke leefomgeving. Dit keer vertelt aankoopadviseur Kiki over haar keuken. Kiki werkt sinds 2017 bij Bruynzeel Keukens als aankoopadviseur. In de afgelopen jaren heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan. Dit jaar besloot ze haar eigen keuken onder handen te nemen. 

Van een passie voor interieur naar een baan als ervaren keukenexpert 
Kiki: ‘’In 2017 ben ik bij Bruynzeel Keukens komen werken. Ik had geen enkele ervaring in het keukenvak, maar wel een grote passie voor interieur. Mijn vriendin Jamie werkte al bij Bruynzeel Keukens en adviseerde me eens te solliciteren. Tot mijn grote verrassing werd ik aangenomen en mocht in een intern opleidingstraject bij Bruynzeel Keukens volgen. Dankzij deze uitgebreide kennis over keukens, techniek en materialen was ik binnen no time klaar om de winkel in te gaan. Ik ben gestart in Haarlem en tegenwoordig kunnen mensen mij in de Bruynzeel winkel in Alkmaar vinden. 

 
Nog steeds ben ik ontzettend leergierig. Niet alleen blijf ik mezelf ontwikkelen in mijn ontwerpen, maar ik heb bijvoorbeeld ook mijn eigen keuken zelf gemonteerd om nog meer kennis op te doen over het montageproces en klanten hier ook beter in te kunnen adviseren. Wat dat advies is? Doe het vooral niet zelf haha!" 



Een keuken met de beste materialen
"Wanneer je zelf in de keukens werkt, hoef je je eigenlijk niet zo te oriënteren. Door mijn dagelijkse werkzaamheden wist ik overal wel iets vanaf. Toen ik dan ook zelf op zoek ging naar een nieuwe keuken, wilde ik de allerbeste materialen en apparatuur. Helaas is dit vaak ook het duurste, waardoor mijn partner het niet met alle keuzes eens was. We zijn daarom gaan kijken wat we écht heel belangrijk vonden. Dat was het werkblad van de keuken. In het verleden hadden we een werkblad waar je erg snel vlekken op zag. In onze huidige keuken hebben we een werkblad van keramiek. Dit is hitte- én vlekbestendig", vertelt Kiki. 

Lees hier het complete verhaal van Kiki.

Publicatiedatum: