Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Combinatie van moderniteit met vintage, zorgt voor warme en gezellige sfeer'

Carl Wunderlich, kruidenier en burgemeester, bouwde zijn imposante stadsresidentie in 1798. Het echtpaar Hugenberg creëerden liefdevol een buitengewoon stijlvolle woon- en evenementenlocatie uit het monumentale stadspaleis, dat in 2019 zijn deuren opende. De moderne interpretatie van het eerbiedwaardige gebouw nodigt uit tot verpozen en behoudt tegelijkertijd de geschiedenis en traditie van het ruime pand. In de individueel ontworpen en comfortabel ingerichte appartementen kunnen gasten een stijlvol interieur verwachten met een feel-good karakter.



Je kunt er niet alleen een paar dagen verblijven, ook een verblijf van meerdere weken of maanden is mogelijk. Het buitengewone design, de combinatie van moderniteit met vintage, zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Passend bij de stijl van het paleis werden de individuele appartementen voorzien van wastafels en toiletten uit de Starck 3-serie. De badkamerklassiekers ontworpen door designer Philippe Starck voor Duravit ronden de inrichting harmonieus af.



De locatie met restaurant kan ook worden gehuurd voor privé- en zakelijke evenementen en biedt tal van mogelijkheden voor individueel geplande evenementen. De ruime tuin met terras nodigt net zo goed uit om feest te vieren als de binnenplaats of de gewelfde kelder. De inpandige bibliotheek met open haard is ook ideaal voor gezellige avonden in kleine groepen.



Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl  

Publicatiedatum: