Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De nieuwe XI Collectie van Glamora

Nieuwe Collection XI van Glamora is geïnspireerd op moderne kunst, mode en natuur

De nieuwe Collection XI van Glamora is een nieuwe persoonlijke interpretatie van de wereld van de moderne kunst en mode met etnische accenten en sprookjesachtige groentinten.

Geheimzinnige reflecties en vibraties, transparante effecten en neonkleuren doen denken aan de vloeiende creaties van Janet Echelman, de Amerikaanse kunstenares die werkt met licht, wind en water.

Andere kleuren en decoratieve noviteiten voeren terug naar de wereld van de Britse modeontwerper Michael Fish, die eind zestiger jaren, traditionele kleurenpaletten en patronen opnieuw vormgaf, onder invloed van de revolutionaire klanken van de muziek uit die tijd. Hij kleedde legendarische persoonlijkheden zoals Mick Jagger en David Bowie en zijn kleuren werden op unieke wijze overgebracht op de wandbekleding van Glamora.

Het verlangen om te ontsnappen en zich terug te trekken in de natuur komt tot uitdrukking in de ontwerpen met bloemen en bladeren, die de geheime wereld van buiten naar binnen brengen.  Overweldigende patronen roepen herinneringen op aan wintertuinen en elegante veranda’s en werden ontworpen door een eigentijdse tuinarchitect.

Op het snijvlak van verschillende culturen, variërend van Afrika tot aan Azië,  ontstaan nieuwe stijlen, patronen en  texturen, die de inspiratie voor de Collection XI vormen, en de reis is nog niet voorbij.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven