Designer rijdt met meubelshowroom kriskras door het land

Ondernemers hebben het erg zwaar tijdens de pandemie en komen met de meest creatieve ideeën om het hoofd toch boven water te houden. Zo ook de Haarlemse Sarah Trenité. Dit meldt dagblad de Ijmuider Courant. Zij is de eigenaar van meubelwinkel Arpdesign en heeft een nieuwe tafelcollectie ontworpen. Omdat mensen de tafels niet in de winkel kunnen bekijken, rijdt de als woonkamer ingerichte vrachtwagen door heel Nederland. 


De vrachtwagen van Sarah is zeven meter lang en ingericht als woonkamer. FOTO ARP DESIGN

Trenité ontwierp de tafelcollectie Scalup voor de designafdeling van Loods5. Ze heeft veel tijd gestoken in het ontwerpen van de meubels, maar toen ze eenmaal in de winkels stonden, moesten de deuren sluiten vanwege de pandemie.

Een nieuwe tafel online moeten bestellen kan volgens Trenité best lastig zijn. "Zo’n meubelstuk is toch wel iets dat je even wilt voelen en in het echt wil zien. Aangezien mensen niet naar ons toe kunnen komen, komen wij bij hen langs."

De vrachtwagen is 7 meter lang en is ingericht als huiskamer. Zo is er kunst aan de wanden van de vrachtwagen opgehangen, staan er stoelen om de tafels heen en is er een kleed op de vloer gelegd.

Lees hier het complete artikel.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven