Ondernemer Robin Punt weet het zeker:

"Sompex lanceert de nieuwe zomerhit"

Ondernemer Robin Punt van Sompex weet het zeker: de verlichtingsflessen van Kunstoff worden komende zomer een hit. Niet alleen omdat de zogeheten ELO Fles accu spatwaterdicht (IP44) is, slechts 0,523 kilo weegt en op te laden is via een opladen via USB. "Vooral ook omdat we allemaal wat verlichting in deze coronatijd willen. De nieuwe acculamp Elo Light Bottle van Sompex is in zeven leuke en frisse kleuren verkrijgbaar. Ik hoop ze sowieso in maart op De Woonindustrie te tonen", geeft hij aan.

De LED tafellamp Troll 2.0 voor buiten kan tegen een spatje water.

Volgens Robin moet dit het succes van de reeds bestaande acculampen gaan versterken. "We verkopen al een serie acculampen - zoals de Troll lampen. De nieuwe serie ELO Light Bottle lampen zijn wat gunstiger geprijsd. De verwachting is dat ze zeker goed kunnen verkopen. Ze zijn namelijk voor meerdere toepassingen geschikt. Denk aan buiten, tijdens een romantische avond etentje (voorlopig nog in je eigen tuin ), of op de boot, in het park (als het straks weer mag) enz."

"Je hebt voor deze lamp geen snoer nodig. Ja alleen om ze op te laden. Vervolgens gaan ze een volle dag mee. Het is een super lamp", vindt Robin. "Mijn zoon wilde hem meteen als nachtlamp op zijn kamer, maar ik heb slechts twee samples, dus die kreeg hij niet."

Vanaf eind februari zijn de lampen leverbaar. "Sompex heeft groot ingezet; de eerste 10.000 stuks zitten reeds op de boot. Dat was wel een dingetje, want eigenlijk wilden we ze eind januari al in huis hebben - bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, maar er was een tekort aan containers. Gelukkig heeft men toch nog ruimte gevonden. En mocht het schip onverhoopt kapseizen?  Ze blijven drijven", grapt Robin.

Meer informatie:
Sompex Benelux
0031-(0)653419444
robin@intertimeklokken.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven