Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duurzaam wonen en leven: slow en sustainable interieur

BNS Crisp ambassadeur Heidi Willems van Pure Styling start online cursus

2021 wordt het jaar dat de BNS Crisp ambassadeur duurzaam wonen en leven Heidi Willems haar online cursus lanceert: ‘slow & sustainable interieur'.

Heidi gelooft in een slow & sustainable leefpatroon en bijbehorende woonkeuzes als oplossing voor de toekomst. En die toekomst start vandaag al. Slow living is voor haar de interieur versie van slow fashion. Hierin valt nog enorm veel te winnen, want de interieur industrie is nog altijd gericht op kortlopende trends. Met spullen die in verre landen geproduceerd worden en met vervuilende containerschepen hier naartoe vervoerd worden. Haar visie is dat dit anders kan. En dat begint bij jezelf. Want als je zelf bewuster bent van wat je koopt, of juist wat je niet koopt, verandert de industrie vanzelf mee. Zij kent gelukkig al veel mensen die bewuster hun huis willen inrichten en willen kiezen voor meer sustainable items en materialen.


Foto: @bymolle.

Daarbij loopt zij regelmatig tegen de volgende vragen aan: Hoe doe je dat? En waar vind je mooie sustainable meubels en accessoires? Dat er belangstelling is voor haar visie is overduidelijk. Haar missie is zoveel mogelijk consumenten te overtuigen en het koopproces om te buigen. Een tool hiervoor is haar nieuwe initiatief; een online cursus. Zij snapt als geen ander de vragen en gedachten. Maar weet ook dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. En daarom heeft zij haar visie, kennis en ervaring gebundeld in deze online cursus, zodat zij jou en iedereen die de stap naar een meer duurzaam interieur wil zetten, kan helpen.

Benieuwd naar deze boeiende cursus? Meer weten mail met duurzaam BNS Crisp ambassadeur en interieurprofessional Heidi Willems info@purestyling.nl Eind januari 2021 gaat de cursus live en deze is vooral bedoeld voor consumenten.

Over BNS Crisp
Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 325 leden worden zowel on- als offline informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist. De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk. Naast leden sluiten zich steeds vaker fabrikanten en retailers aan. Zo verwelkomde BNS Crisp Minestry of Happy Walls, HB kurk en keramiek, Vesta en La Aurelia recent als nieuwe partner. BNS Crisp programmeert binnen de domeinen interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: