Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Amerikaanse textielfabrikant verovert interieurbranche

"Ik geloof er steevast in dat wij een verrijking zijn voor de Europese markt"

Het Amerikaanse Morgan Fabrics is een wereldwijde leverancier van meubelstoffen, gordijnen, recreatief- en voertuigen weefsels, producenten van speciale producten voor de hotel- en contractindustrie. Carl van den Hoeven, international sales director/CEO voor Europo. "Onze stoffen worden elke dag wereldwijd gevraagd door professionals die hebben geleerd dat Morgan Fabrics de beste prijs-kwaliteitverhouding, selectie en service biedt."


Carl van den Hoeven in de nieuwe loods in Kuurne.

Morgan Fabrics is volledig nieuw op de Europese markt. "Binnenkort is er een operationeel magazijn ter beschikking in België, regio Kortrijk/Kuurne, dus geloof me, ze hebben vele opties en ik ben er zeker van, dankzij mijn ervaring in de verschillende markten, dat zij een goede keuze en verrijking zijn als leverancier voor velen in de branche." 

"Onze ervaren designers reizen de wereld rond om onze klanten de beste en meest innovatieve stoffen te brengen. Terwijl de toegewijde ontwerpafdelingen in Los Angeles en Shanghai nauw samenwerken met onze productiepartners om onze klanten continu te kunnen een onvergelijkbaar scala van patronen en texturen aan te bieden. We bieden een gevarieerde selectie van geweven natuurlijke vezel constructies, acrylchenille, hoogwaardige microfiber stoffen, geweven en gebreid fluweel, zijde, leer en prints."

"Morgan Fabrics Corporation streeft ernaar de erkende leider te zijn in het leveren van innovatieve stoffen over de hele wereld aan de sector woninginrichting. Al meer dan een halve eeuw voldoet Morgan aan de behoeften van zijn klanten door kosteneffectieve, ethische, betrouwbare en hoogwaardige producten aan te bieden met de technische hulp van experts. Ons succes op de lange termijn is afhankelijk van een sterk partnerschap met onze klanten en een constante zoektocht naar uitstekende producten en kwaliteit. We zullen ook een stimulerende en lonende werkomgeving handhaven voor onze grootste troef, onze medewerkers."

Naast dat Morgan Fabrics levert aan klanten in Europa of andere delen van de wereld is het ook mogelijk om de stof van MF naar de fabriek te sturen in China. "Veel Europese bedrijven willen de stoffen afgeleverd hebben in fabrieken in China, ook dat is mogelijk bij Morgan Fabrics."

Morgan werd in 1956 opgericht door Arnie Gittelson en werd al snel een kleine in Californië gevestigde fabrikant, die lokale fabrikanten en ontwerpers levert aan een stoffenconvertor met een groeiend nationaal klantenbestand. Door van richting te veranderen, heeft Morgan zich snel gevestigd als een toonaangevende leverancier van waarde georiënteerde buitenstoffen en ontwerpers, afgestemd op elk projectbudget.


De eerste rollen textiel zijn al gearriveerd. 

Na het openen van klantenservice kantoren en distributiecentra aan de oostkust opende Morgan zijn internationale handelsbedrijf in China. Morgan Shanghai biedt regionale klantenservice en commerciële ondersteuning voor de groeiende Aziatische markt. Het kantoor in Shanghai heeft twee showrooms om de nieuwste producten te bekijken.

Om nog maar te zwijgen van de roots, daarom heeft Morgan stoffen Michael Jon Designs gecreëerd, een divisie van Morgan Fabrics, die gespecialiseerde diensten en ondersteuning biedt aan de interieurontwerpgemeenschap. MJD biedt een brede selectie van decoratieve stoffen en ontwerpers voor de interieur-, handels-, gezondheids- en horecasector.

Meer informatie:
Morgan Fabrics
cvandenhoeven@morganfabrics.com 
www.morganfabrics.com