Bedrijf verplaatst showroom naar wasstraat: 'Zo kunnen we toch gewoon open blijven'

Door de maatregelen rondom het coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Daarentegen drijft het hen tot creativiteit en zien we dagelijks bijzondere oplossingen voorbij komen. De Drive Thru van Kijk op Gordijnen is er daar één van.
Na het bericht dat zij de showroom moesten sluiten kwam rasondernemer Joran van der Heijden met een bijzonder idee. De showroom verplaatsen naar de wasstraat."We komen bij de mensen aan huis voor advies en gratis meting maar om inspiratie op te doen of een staal bijvoorbeeld nog eens te bekijken konden we geen klanten meer ontvangen in onze showroom. Een goede bekende van mij heeft een wasstraat welke leegstond. Deze hebben we in een week tijd omgebouwd tot Drive Thru showroom zodat klanten toch het assortiment kunnen bekijken. We hopen zo onze klanten toch de optimale service te kunnen verlenen die zij van ons gewend zijn."
 
Een grote banner en vlaggen wijzen de weg naar de Drive Thru. De beleving is net als in een echte wasstraat, maar in plaats van grote gekleurde borstels banen klanten zich een weg langs een groot assortiment gekleurde stoffen en pvc stalen. Een medewerker staat paraat voor informatie en assistentie. Wanneer klanten de wasstraat uitrijden maken ze een vrijblijvende afspraak voor inmeting en advies aan huis. "Wanneer je in de wasstraat al weet wat het worden gaat én je hebt maatvoering bij je, krijg je zelfs direct een offerte."De Drive Thru is te bezoeken op de Jan Tooropstraat 2 in Deurne. Geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00.

Meer informatie:
Kijk op Gordijnen
www.kijkopgordijnen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven