Familiebedrijf stelt Lente-Zomer én Herfst–Winter collectie 2021 voor

Absolute primeur tijdens de huisshow van J-line by Jolipa in Doornik

De J-line by Jolipa interieurstylisten hebben de showrooms van maar liefst 6000m2 omgetoverd tot een spannende wereld vol inspiratie voor interieur en decoratie voor B2B. Tijdens de huisshow in Doornik kan niet alleen al de Lente-Zomer collectie 2021 ontdekt worden, maar ook al de Herfst-Winter 2021. En dat is een absolute primeur.


De Lente-Zomer collecte 2021, meer bepaald de Desert Dreamer.

Blik op de etalage waar tijdens de huisshow de typische Kerstcollectie 2021 is te zien.

"Als u de huisshow bezoekt, ontdekt u de opkomende trends én worden uw bestellingen als eerste geleverd", laat woordvoerster Pat Donckels, hoofd Aankoop-Marketing & Decoratie, weten. Zij maakt deel uit van de twee generatie van de familie. "Een bezoek aan de showrooms is een echte belevenis. Onze klanten staan centraal en worden met een persoonlijke aanpak benaderd. Een ervaren verkoopteam staat steeds voor u klaar om u te assisteren tijdens uw bezoek. Onze trendy gebouwen met mooie architectuur zijn een weerspiegeling van onze vernieuwende collecties", aldus Pat.

Het hoofdgebouw van Jolipa 'by night'.

Dit jaar heeft J-line by Jolipa het aantal koopzondagen verhoogd, zodat iedereen de kans krijgt om in absolute veiligheid de showrooms te bezoeken. "Wij limiteren het aantal bezoekers per dag om aan alle normen te kunnen voldoen. Elke weekdag zijn de showrooms van 9u tot 18u geopend op afspraak. Op vrijdag is dat tot 16u!"

Onderstaande kalender geeft een overzicht van de open zondagen:
* Koopzondag 24-01-2021 = volgeboekt
* Koopzondag 07-02-2021 = bezoek enkel op afspraak, maximaal 2 personen.

Kort samengevat waarom je dit niet mag missen:
- Nieuwste collecties in absolute première!
- Meer dan 12.000 artikelen.
- Mogelijkheid tot een gezonde en coronaproof lunch (maximaal 2 personen).
"Wij regelen graag een hotelovernachting voor u, inclusief ontbijt voor bezoekers uit Nederland."

Maar wie is J-line by Jolipa nu eigenlijk?
"Dé trendsetter in interieur en decoratie. Hun passie voor interieur kent geen grenzen. Al van het prille begin, in 1978 gingen ze steeds op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen over de hele wereld. Door hun passie voor decoratie en interieuraccessoires is J-line by Jolipa dé referentie geworden. J-line by Jolipa werd opgericht door de zussen Liliane en Chris Langedock, samen met hun partners. Als familiebedrijf hadden ze steeds de vrijheid om hun smaak, intuïtie en gevoel te volgen. Aan die succesformule hebben ze vandaag hun toonaangevende positie in de internationale decoratiebranche te danken. J-line by Jolipa exporteert naar meer dan 100 landen."

"Ondanks de grote groei is het familiale karakter tot vandaag intact gebleven: ze staan nog steeds even dicht bij hun klanten en houden via internationale beurzen de vinger aan de pols. Ook vandaag de dag blijft de tweede generatie service hoog in het vaandel dragen."

Inkom van de Lente-Zomer huisshow 2021 (Zanzibar Life-collectie).

J-line, het merk van Jolipa
Vijftien jaar geleden werd het merk J-line (Pleasure of Living) geboren. Met dit eigen merk J-line gaf de familie vorm aan hun passie voor woondecoratie, maar vooral aan heel veel inspiratie.
Twee keer per jaar komt een nieuwe, smaakmakende collectie uit. De Lente-Zomer en Herfst-Winter collecties weerspiegelen de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met een 10-koppig buying- en designerteam worden de collecties steeds weldoordacht gecreëerd.
In hun uitgebreide assortiment van 12.000 artikelen vind je een brede waaier aan productcategorieën: meubels, decoratie, verlichting, tuinaccessoires etc. Alle mogelijke stijlen zijn vertegenwoordigd: van klassiek, modern, vintage, industrieel, exotisch tot barok.

Een collage van sfeerbeelden van de Zanzibar Life-collectie voor de Lente-Zomer collectie 2021.

Indien je een bezoek wenst in te plannen, neem dan contact op met reception@jolipa.com. Voor meer informatie is het aan te raden even te surfen naar www.jolipa.com. Hier staat alle informatie over hoe je dealer van J-line kunt worden.

Meer informatie:
J-line by Jolipa, Uw sleutel tot succes!
Rue de la Forêt 5
7522 Marquain (Tournai-Ouest 2)
T +32 (0)69 53 23 58
reception@jolipa.com
www.jolipa.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven