Interieurbouwer start in coronacrisis bedrijf: "Ik wil zo snel mogelijk beginnen"

Interieurdromen van zijn klanten laten uitkomen. Vanuit die ambitie en passie begon Frank Oude Nijeweeme begin deze maand met zijn bedrijf Form Interieurs. Wachten tot na de coronacrisis duurde de jonge ondernemer te lang. Dit meldt dagblad Tubantia.


FOTO TER ILLUSTRATIE © Seventyfourimages | Dreamstime.com

Dingen maken was altijd al een passie van de dertig jarige Frank Oude Nijeweeme. Tijdens zijn ict-opleiding kwam hij er dan ook al snel achter dat in die branche niet zijn toekomst ligt. Na het behalen van zijn diploma begon de Albergenaar aan de opleiding interieurbouw. "Na mijn stageperiode bij Schröder Interieurs in Geesteren kreeg ik er een vaste aanstelling", zegt hij tegen journaliste Bianca Lucas van Tubantia. "Het hele bedrijf doorliep ik. Tien jaar werkte ik er met plezier, maar de laatste tijd dacht ik erover na of ik dit wilde blijven doen. Het bedrijf werd steeds groter en ik houd van kleinschalig."

Hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en voor zichzelf te beginnen met Form Interieurs. "Ik kan gebruikmaken van de werkplaats van Geerdink Meubel en Interieurbouw. Eigenaar Hennie Geerdink heeft alles goed voor elkaar: fijn personeel, een hal en verschillende machines. Voor mij als startende ondernemer was het op deze manier minder risicovol. Het blijft natuurlijk spannend. Helemaal nu.” 

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven