Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Trends 2021 zijn geïnspireerd op lockdown'

Trendexpert Marie-Gon vertelt over de (stoffen)trends van het komende jaar. "We hebben het gehad met hard en scherp in 2021. We gaan voor zacht, maar dan ook superzacht! Materialen zijn zeer aaibaar, de velvets kennen we natuurlijk al even, maar op gebied van stoffen wordt alles superzacht. De vormen zijn heel erg rond, afgerond en zelfs superbol, echt overdreven rond. En dat zit heerlijk."



"Kleuren zijn zacht, mooie, poederachtige vergrijsde nuances in alle tinten van de kleurcirkel. Soms zijn ze zelfs geïnspireerd op de tinten van de lockdown. Zachte broodkleuren van versgebakken brood dat we om ons heen zagen. Lichte hygiënische blauwen, en tinten van de natuur, waar we nu veel meer zijn vanwege de lockdown."

Combineer gerust verschillende witten met elkaar: warme crèmes, maar ook frisse ijsblauwen. Of verschillende tinten terracotta’s, roze en nudes. Zo hou je het geheel ook rustig en zacht. 

Meer informatie:
Marie-Gon
www.marie-gon.com