Enzo Knol zorgt voor commotie bij woonwinkel

Ondanks corona toch een nieuwe bank kopen die je zelf hebt kunnen uittesten? Geen enkel probleem volgens Enzo Knol. De populaire vlogger laat in Ter Aar zien hoe je zoiets aanpakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Maar de pret is van korte duur; het is volgens de gemeente Nieuwkoop verboden.


Enzo en zijn vriendin op de aangekochte bank bij Zitmaxx Wonen. FOTO FACEBOOK.

Het is heel simpel, legt Enzo Knol uit in een ruim 25 minuten durende videoreportage. "Gewoon bellen en een zakelijke afspraak maken", vertelt hij, terwijl hij samen met zijn vriendin Myron Koops onderweg is naar Ter Aar. "Dit mag namelijk alleen voor bedrijven." Dus, is zijn advies, zorg dat je je KvK-inschrijfnummer bij je hebt.

Het klopt wel, beaamt een woordvoerster van het bedrijf aan het dagblad. "Maar het vereist wel even wat uitleg. Je kunt echt alleen met een KvK-nummer langskomen. We controleren ook de bedrijfsgegevens. Het is alleen bij hoge uitzondering mogelijk. Als iets in de webshop vermeld staat, is het wel de bedoeling dat je het op die manier bestelt. De mogelijkheid van langskomen is er alleen voor gerichte aankopen die niet op een andere manier kunnen."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven