Philips Collection wint meerdere awards

Phillips Collection heeft de Pinnacle Award gewonnen in de categorie Muurdecoraties voor hun bewegende figuurplanken! Deze onderscheiding, ontworpen door Nikom Potaton en Jason Phillips, is uitgereikt door International Society of Furniture Designers en is de hoogste eer in de branche!

Umo Art Gallery voelt zich vereerd om deze unieke collectie in Europa te vertegenwoordigen. "Een kans van de buitencategorie! Bij Phillips Collection is elk stuk een gesprek. In het ETC Design Center kunt u een aantal werken uit de collectie bewonderen. Wij heten u graag welkom."

Bijna 50 jaar geleden begon het avontuur van Phillips: het verzamelen en verhandelen van Aziatische kunst. Vandaag de dag heeft Phillips zich ontpopt tot een succesvol en bekend familiebedrijf met grote passie voor design. Internationaal worden ze geprezen om hun unieke, innovatieve, hedendaagse kunst en artefacten. Niet verwonderlijk dat zij dan ook diverse Awards hebben gewonnen, waaronder meerdere malen de Arts Award voor meest originele ontwerpen.

Phillips Collection bepaalt al meer dan 35 jaar wereldwijde stijl met bekroonde, organische, eigentijdse wanddecoraties. Ze beloven dat wanneer ze de keuze krijgen, ze voor 'groen' kiezen. Dergelijke stappen beschermen onze planeet en stellen de toekomst voor onze kinderen veilig. Bekijk echt unieke, leuke stukken die zijn ontworpen door kunstenaars en ambachtslieden van over de hele wereld.

Meer informatie:
Umo Art Gallery - Philips Collection
info@umoartgallery.com 
www.umoartgallery.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven