Orac Decor breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit:

'Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn'

Muren hebben 'power'. Ze kunnen de sfeer van een ruimte bepalen, of dat nu sereniteit, grootsheid, huiselijkheid of feest is. "Wij geloven dat muren het belangrijkste element van een interieur zijn. En daarom zijn we zo gepassioneerd over hen. Orac Decor bouwt voort op 50 jaar geschiedenis, innovatie en kwaliteit om oud erfgoed nieuw leven in te blazen en de muren van de toekomst te creëren", meldt het bedrijf in een persbericht.

Van plat tot gedenkwaardig
Orac Decor® breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met schuine oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Deze esthetische visitekaartjes bieden eindeloze mogelijkheden om uw muren met persoonlijkheid te bekleden.

Speel met licht en schaduw en laat interieurs en kleuren tot leven komen. Bekleed een complete muur of installeer hem als lambrisering om van een lege muur een blikvanger te maken. Je kunt ze zelfs gebruiken om interieurelementen zoals een bar, een hoofdeinde van een bed of een receptiebalie te verfraaien!

De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en gemaakt van duurzame materialen waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Bovendien hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen.

Lees hier de complete blog.

Meer informatie:
ORAC Decor
Biekorfstraat 32
B-8400 Oostende
T +32 59 80 32 52
info@oracdecor.com 
www.oracdecor.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven