Voorjaarseditie showUp geannuleerd

De vakbeurs showUP die op 14 en 15 maart 2021 gehouden zou worden is geannuleerd. "We zijn verdrietig maar realistisch; gezien de huidige omstandigheden hebben we besloten dat showUP niet op 14 en 15 maart 2021 zal worden gehouden", laat de organisatie weten."In december hebben we besloten de voorjaarseditie uit te stellen van begin februari tot half maart. We geloofden sterk in dat besluit. In de komende maanden zou het besmettingspercentage aanzienlijk kunnen dalen. En dan zouden we de showUP op een veilige en verantwoorde manier kunnen organiseren, zoals we dat in september in Den Bosch hebben gedaan."

"Maar zo is het niet gelopen. Nu de lockdown is verlengd en de onzekerheid groeit in plaats van afneemt, hebben we besloten om de voorjaarseditie voor 2021 te annuleren. Onze focus ligt nu op de show van 5-6 september, we maken er een glorieuze welkomst- en welkomsteditie van."

"Wij wensen u allen succes, kracht en doorzettingsvermogen voor de komende maanden en we zien er naar uit om u in september weer te zien"

Tijdens de coronaproof najaarseditie was Wonen360 ook aanwezig. Bekijk hier de fotoreportage.

Meer informatie:
ShowUP
www.showup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven