Algemeen directeur Ed Jansen van Doorn van Interstil:

"Veel van onze klanten zijn echte ondernemers die het maximale eruit halen"

Met Interstil Benelux gaat het in deze lockdownperiode vooralsnog goed. "Veel van onze klanten zijn echte ondernemers die met de middelen die ze nog hebben het maximale eruit halen", vertelt algemeen directeur Ed Jansen van Doorn, leverancier van rail- en roedensystemen. "Ook de verhuismarkt loopt goed door. We zullen hoe langer dit aanhoudt dit ongetwijfeld gaan merken, maar vooralsnog ben ik niet ontevreden", geeft hij aan.

Sinds het afgelopen najaar voorziet Interstil de golfplooigarnituren in het zwart en antraciet standaard van zwarte glijders. De eindglijders, verstelbare remmen en eindstops worden uiteraard ook in het zwart geleverd. Dat lijkt alles bij elkaar genomen iets heel klein, maar de klanten worden er heel blij van. Want het scheelt ze veel werk, vertelde Ed eind vorig jaar. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder. Desgevraagd laat Ed weten dat de markt "er in één gezegd superpositief op reageert. " Vooral dat we nu bij álle rails de wave glijders in het wit of zwart voor de klanten in de rail assembleren is een tijdbesparende service voor onze klanten die ze erg kunnen waarderen."

ETC Design Experience
Helaas gaan de ETC Design Experience-dagen, die op 8 en 9 februari gepland stonden, niet door. Uiteraard blijft ETC Design Center dé plek waar de interieurprofessional terecht kan voor noviteiten en de nieuwste collecties op het gebied van interieur. De geregistreerde professional kan dan ook nog gewoon de Trade Days bezoeken, al moet men zich hier wel eerst voor aanmelden, maar dat is inmiddels de nieuwe standaard geworden.

Nieuwigheden
Ed Jansen van Doorn (zie foto): "Gelukkig lopen de bezoeken op het ETC nog redelijk door. Voor het komende jaar zitten er voor Interstil de nodige productontwikkelingen aan te komen. Nieuwigheden komen er in 2021 dus zeker aan, maar dat wordt pas na de zomer. Ik laat nog even in het midden waarmee we gaan komen, maar het zal zeker niemand teleurstellen", weet hij bij voorbaat.

Meer informatie:
Interstil Benelux
De Grootlaan 37
5252AZ Vlijmen
tel  : +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl 
www.interstil.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven