Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning merkt extra druk op webshop

Dat de huisshow van de Winter- en Kerstcollectie 2021 bij Hogewoning in volle gang is bracht dit nieuwsplatform al eerder. Naast dat de showroom door klanten kan worden bezocht heeft de groothandel in woondecoratie ook een webshop. "We zien dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van onze webshop", vertelt accountmanager Saskia Hudig.


"Steeds meer klanten bestellen online", aldus Saskia Hudig.

De webshop is niet pas sinds deze collectie live laat Saskia weten. "We hebben de online store voor onze klanten al enkele seizoenen. Ieder seizoen proberen we de webshop verder te optimaliseren en nog toegankelijker te maken voor onze klanten." Wanneer klanten de website bezoeken proeven ze direct de sfeer van de showroom in Rijnsburg. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid. Naast de foto's van de producten is er ook 360° beeldmateriaal van de showroom. "Op deze manier willen we onze klanten inspireren met onze nieuwe collectie en kunnen zij alsnog de producten in onze showroom bekijken."

"Bij het openen van de webshop kunnen klanten kiezen uit een van onze merken en thema's. Daarnaast kunnen ze gemakkelijk kiezen uit een van onze categorieën om zo nog specifieker te zoeken."


De homepage van de webshop.

Inspiratie
In de webshop is ook een link geplaatst naar het Winter & Christmas Inspiration magazine van House of Nature. Een digitale brochure waar aan de hand van sfeerbeelden een groot deel van de collectie getoond wordt.

Voorraad
"Hogewoning verkoopt op basis van pre-sale. Van een aantal artikelen hebben wij echter altijd wel een kleine stock beschikbaar. Hier hebben we in de webshop een speciale pagina voor gemaakt. Daar zijn de producten te vinden die we op voorraad hebben. Speciaal voor klanten die per direct aanvulling in hun winkel kunnen gebruiken."

De verkoop van de nieuwe winter- en kerstcollectie 2021 loopt tot 26 maart en als er nu besteld wordt, wordt deze uitgeleverd rond augustus/september.

Meer informatie:
Hogewoning
+31 (0)6 21280164
John@hogewoning.com  
www.hogewoning.com