Danielle Graafland "De keukenbranche moet met zijn tijd meegaan"

Inmiddels is het al ruim anderhalf jaar geleden dat Danielle Graafland met haar bedrijf Keukens & Interieur Online de online snelweg betrad. "Waar we in de eerste periode nog wel eens vragen kregen over onze werkwijze van collega’s en/of fabrikanten is er inmiddels sinds de opkomst van het coronavirus meer begrip ontstaan voor onze online werkwijze en zijn velen op een soortgelijke manier gaan werken", vertelt Danielle."Op mijn 25e had ik mijn eerste fysieke keukenstudio, destijds waren de klanten welke onze showroom bezochten niet volledig op de hoogte van de trends en mogelijkheden.
Inmiddels is dat wel anders, de huidige consument doet zijn kennis op in de online wereld waar men op ieder gewenst moment ideeen kan opdoen, informatie kan opzoeken maar ook kan winkelen, zo nu ook voor keukens en interieur geheel naar de trend van nu en voor de consument van nu."

"Ik heb mijn online concept bedacht omdat ik van mening ben dat ook de keuken- en interieurbranche met zijn tijd mee moeten gaan. Veel inspiratie wordt online opgedaan wat ervoor zorgt dat de consument een expert is geworden met geheel andere vragen en wensen dan voorheen.""
De afgelopen anderhalf jaar heb ik genoten van hoe mijn online concept is ontvangen zowel door consumenten als door fabrikanten. Er zijn fabrikanten die het begrijpen en graag een samenwerking aangaan wat ervoor heeft gezorgd dat we een geweldig breed assortiment kunnen aanbieden. Daarnaast ontmoet ik veel inspirerende mensen in de online wereld, ik geniet ervan hoe men elkaar inspireert en motiveert op een heel breed vlak."

Voor 2021 staat er veel te gebeuren vertelt Danielle. "Inmiddels hebben wij naast verschillende bestaande social media kanalen hebben wij sinds kort ook een eigen YouTubekanaal van Keukens & Interieur Online. Op dit kanaal willen we meer content gaan plaatsen over alles wat men wilt weten met betrekking tot keukens en interieur. Denk hierbij aan product informatie, fabrikanten bezoeken maar ook neem ik de kijker af en toe met me mee om te laten zien hoe nu exact de werkwijze is van Keukens & Interieur Online."

Meer informatie:
Keukens en Interieurs Online
info@keukenseninterieuronline.nl    
www.keukenseninterieuronline.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven