Morres pakt uit met Pop-Up Experience Store

Samen met de bekende interieurarchitect Bart Appeltans, het gezicht van het tv-programma Blind Gekocht, heeft Morres de laatste interieur- en slaaptrends voor 2021 vorm gegeven. Kleur, vorm, sfeer en de nieuwste hypes op woongebied: Morres heeft het allemaal. Spectaculair nieuws is, dat Morres de grens is overgestoken en nu tijdelijk te gast is in een bijzondere, creatieve en inspirerende omgeving: de Verbeke Foundation in Kemzeke, een begrip op het gebied van kunst en cultuur. Zo heeft Morres, de meest Vlaamse winkel van Nederland, tijdelijk een verrassend en origineel onderkomen gevonden in Kemzeke en is de warmste woonwinkel nu optimaal bereikbaar voor Belgische klanten. De pop-up is 7 dagen op 7 open, enkel op afspraak.Ook hier worden de klanten vanaf woensdag 12 januari warm ontvangen en kunnen zij rekenen op een persoonlijk adviesgesprek. Advies à la carte met andere woorden. Willen de klanten toch liever wachten totdat Morres in Hulst weer open is, dan kan dat want de uitzonderlijke solden condities gelden ook de hele maand februari.

De Verbeke Foundation in Kemzeke: een unieke kunstlocatie
De Verbeke Foundation is een unieke locatie waar kunst op een originele manier aan bod komt. De Foundation laat kunstwerken zien uit eigen collectie maar organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse kunst.

Het hele jaar door wordt gewerkt aan kleine en grote projecten, waardoor de tentoonstellingen altijd in beweging zijn en er bij elk bezoek iets nieuws te zien is.

Er wordt ook gewerkt terwijl u als bezoeker toekijkt, zodat u een unieke blik achter de schermen van het creatieve proces krijgt. Alle bezoekers aan de Morres Pop-Up krijgen gratis toegang tot de tentoonstellingen.

Wie is Bart Appeltans?
Interieur goeroe Bart Appeltans heeft met zijn creativiteit en originele aanpak van het interieur een frisse wind laten waaien door heel wat interieurs. Met zijn persoonlijke gebruik van kleuren, materialen en vormen heeft hij een unieke kijk op het wonen van vandaag en morgen ontwikkeld. Bart Appeltans: “Het is voor mij een heerlijke uitdaging om mijn visie op wonen en woontrends nu ondergebracht te zien in zo’n inspirerende en creatieve omgeving.” 

Meer informatie:
Morres
www.morres.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven