Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Projectmatig werken we samen met interieurdesigners en -architecten"

Totaaltegel doet alles voor tevreden klanten

Natuursteen en keramiekproducten aanbieden voor een faire prijs, dat is vanaf de start in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Altijd op zoek naar trends en de mooiste producten en partijen. In een notendop is dat het verhaal van Totaaltegel, dat een 1000 m2 grote showroom in Hegelsom heeft en sinds 2019 ook een inspirerende toonzaal in Vianen. Anno 2021 staat de klant meer dan ooit centraal. "Het belangrijkste doel is dat we een klant met een fijn gevoel achterlaten en hij 25 tot 30 jaar veel plezier van zijn vloer heeft. We doen echt alles voor een tevreden klant", geeft woordvoerder Bart Poels van Totaaltegel aan.

Bart Poels, met rechts een beeld van de nieuwe showroom.

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken, vijverranden en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. "Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen, mede omdat we zonder tussenhandel werken. Alle producten zijn te bekijken op onze website en in onze showroom en showtuin", legt Bart uit.

A-kwaliteit
Totaaltegel (voorheen Natuursteen Meterik) is gestart in 2006 door Rob Alards. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is het assortiment verbreed met keramische tegels, klinkers en maagwerk.

In augustus 2019 opende de showroom in Vianen (zie foto) haar deuren. In deze toonzaal van 1200m² kunnen klanten de mooiste tegels van de beste fabrikanten bekijken. "Als Totaaltegel staat we bekend om onze scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten en een snelle levering van producten."

Interieurdesigners en -architecten
Totaaltegel verkoopt zowel binnen- als buitentegels en heeft eigen tegelzetters in dienst. "We werken steeds vaker op projectbasis, zoals voor bijvoorbeeld Van der Valk Hotel Bonaire. Dat is een heel proces, van wat de klant precies wil tot het aanbieden van mogelijke oplossingen van over de hele wereld, wat zijn mooie matchen tot het direct inkopen van de producten voor een mooie prijs die meestal direct bij de klant worden afgeleverd. We werken daarbij nauw samen met interieurdesigners en -architecten", geeft Bart aan. De grootste afzet van de producten vindt plaats aan doe-het-zelvers, particulieren en klusbedrijven die voor consumenten werken.

Coronaperiode
In de afgelopen coronaperiode heeft Totaaltegel flink geplust. "Zeker met het buitenassortiment. Mensen hechten veel waarde aan het buitenleven. Maar ook ons binnenassortiment heeft het goed gedaan. Nu zitten we middenin de lockdownperiode en dan merken we dat veel mensen het lastig vinden om vloertegels via internet te kopen. We sturen desgevraagd een monster, maar klanten willen de producten liever in het echt zien. Gelukkig kunnen we ons 3D-programma inzetten en kun je daardoor de werkelijke situatie goed nabootsen. We proberen iedereen op afstand zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard hopen we dat we de deuren van de showrooms weer zo gauw mogelijk kunnen openen." 

Wil je weten dat de tegeltrends van 2021 zijn? Neem dan hier een kijkje.

Meer informatie:
Totaaltegel Hegelsom
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
Totaaltegel Vianen
Stuartweg 1E
4131 NH Vianen
sales@totaaltegel.nl
www.totaaltegel.nl