Nieuwe datum en locatie MaterialDistrict 2021

De nieuwe datum en locatie van MaterialDistrict 2021 zijn bekend! Waar voorheen de beurs gehouden werd in Rotterdam, wordt het dit jaar georganiseerd in Utrecht (Werkspoorkathedraal). Ook wordt de data verschoven, van maart naar 15, 16 en 17 september.

Als ’s werelds meest toonaangevende platform op het gebied van innovatieve materialen, maakt MaterialDistrict wereldwijde innovatie mogelijk door het match-maken van materiaalvraag met materiaalaanbod. MaterialDistrict is het leidende internationale platform op het gebied van materiaalinnovatie voor ruimtelijke vormgeving, gericht op ontmoeten, inspireren en co-creëren. MaterialDistrict stimuleert gezamenlijke innovatie op weg naar mooiere, meer duurzame en hoogwaardig ontworpen ruimtelijke omgeving. Met zes segmenten – ‘Interieur’, ‘Architectuur’, ‘Tuin & Landschap’, ‘Leisure’, ‘Meubel & Interieurbouw’ en ‘Tentoonstelling, Stage & Decor’ – zorgen wij ervoor dat materiaaloplossingen aansluit bij de behoeften van ons wereldwijde netwerk van R&D- en designprofessionals in het ruimtelijke domein.

Al meer dan 20 jaar helpt MaterialDistrict (voorheen Materia) zijn partners bij het vergroten van hun naamsbekendheid, het succesvol introduceren van nieuwe materialen en het versterken van hun marktpositie. De 150.000+ professionals uit ons netwerk zijn jullie nieuwe publiek; dagelijks via MaterialDistrict.com, jaarlijks op MaterialDistrict Rotterdam en periodiek gedurende het jaar door bij MaterialDistrict Pop-Up evenementen.

Meer informatie:
MaterialDistrict
utrecht.materialdistrict.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven